Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Ukućani Bele kuće noćas su igrali "Igru istine" u okviru koje postavljaju jedni drugima pitanja o svemu što se dešavalo u prethodnim danima. Međutim, ove noći došlo je do skandala!

PROČITAJTE JOŠ:

Rebeka Popović želela je da čuje od Zlate Đurković zbog čega se ova zadrugarka posvađala sa Snežanom Ilić. Zlata i Snežana, odlukom Zorice Marković, ove nedelje postavljene su za potrčke i zajedno spavaju u sobi za izolaciju.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

"Ja sam nekada ovu ženu zvala 'gospođom'. Od juče neću da je komentarišem. Svakim mojim komentarom, ona dobile krila i pomisli da je bitna", govorila je Zlata.

Zlatino izlaganje prekinuo je Bora Santana koji je gađao Rebeku Popović, sa kojom se ranije posvađao tokom igre istine. U sve su se umešali Zorica Marković i Lepi Mića koji su govorili Bori da se smiri.

"Boro! Što napadaš ženu? Nije ceo dan, nego stalno to radiš", govorila je Zorica Bori.

Međutim, u jednom momentu došlo je do varnica između Bore i Marka Petruševića Petrućija koji je u vezi sa Rebekom Popović. Petrući je želeo da odbrani svoju devojku, koja je tokom ove svađe sve vreme bila u kupatilu.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Tada su pale teške reči između Bore i Petrućija koji su međusobno želeli fizički da se obračunaju. Ukućani su odmah skočili, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti i sprečilo veći incident.

"Boro hvala ti za sve! Sačekaću te posle! Hvala ti za sve... Pi*ketino jedna", pričao je Petrući.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

"Nemoj da mi j*beš mamu! J*bem li ti ja mamu! Koji ti je k*rac? Majo, j*baću ti mamu i tebi! Za ovo će da vidi", govori je Bora.

Pogledajte kako je sve to izgledalo: