HITNO IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA?! Bolovi su neizdrživi, moraće da napusti "Zadrugu"! Svakodnevno se previja i kuka, produkcija mora da odluči!

Nije mu lako nakon povrede...

Lazar Jeremić, Zadruga
Lazar Jeremić, Zadruga, Foto: Printscreen

Lazar Jeremić osetio je jake bolove tokom svog boravka u "Zadruzi". On ima veliki problem sa nogom, jer je istu tokom fudbalske karijere povredio, a nije stigao u potpunosti da je izleči. OVDE pročitajte još detalja o Lazarevoj povredi!

 

Jeremić je tokom čitavog dana ležao u krevetu odmarajući, ali nije mogao da izdrži nesnosne bolove.

U toku pitanja gledalaca njega su David Dragojević i Marko Marković izneli napolje i odveli kako bi ljudi iz produkcije mogli da ga odvedu da mu se ukaže adekvatna lekarska nega.

Lazar Jeremić
Lazar Jeremić, Foto: Printscreen

Danas je on apelovao na produkciju da mu pomognu jer kako kaže koleno ga i dalje boli, a prethodnog puta mu nije pružena adekvatna lekarska pomoć jer je odveden kod lekara opšte prakse, a svima je poznato da kolena leče ortopedi.

Dok su zadrugari glasali za nominacije ove nedelje on je sedeo sa strane. Da li će ga ponovo poslati napolje, na lečenje ili će i dalje ostati u Zadruzi? Ostaje da vidimo.  OVDE pogledajte kako je Ana Korać jašila Davidov polni organ!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi