ISPLIVALE PREPISKE! Bojan Tomović izjavio SAUČEŠĆE Vladimiru pa nastao HAOS: Pljuješ sve živo i mrtvo što je SRPSKO! Bolje da se ne sretnemo, SEKTAŠU!

Zaratili đetići!

Bojan Tomović, Vladimir Tomović
Foto: Printscreen

Sve glasnije se spekuliše o tome da će pevač Bojan Tomović ući u treću sezonu rijalitija "Zadruga", a već je krenuo da ratuje javno sa nekim učesnicima.

U pitanju je Vladimir Tomović, bivši učesnik rijalitija koji je diskvalifikovan zbog nasilja nad Aleksandrom Subotić.

Naime, Bojan je putem Instagrama izjavio saučešće Vladimiru kada mu je otac umro, a onda je krenuo pakao. Bojan i Vladimir osim prezimena i crnogorske krvi nemaju ništa zajedničko.

"Prezimenjače, primi moje saučešće i budi jak sada zbog majke najviše, njoj će biti najteže, znam to jer sam i ja pre par godina ostao bez mog Taje i ta bol je užasna. Pozdrav", napisao je Bojan, a onda mu je Vladimir odbrusio.

POSLE DUGE I TEŠKE BOLESTI! Preminuo otac bivšeg zadrugara! Oproštajna poruka će VAS ZABOLETI DO KOSKE!

"Jesi li ti onaj koji me pljuje na svim portalima iako se nikada upoznali nismo? Jesi li ti onaj koji pljuje na Mitropoliju Crnogorsko Primorsku? Jesi li ti onaj što vadeći se na konto svoje bolesti pljuješ sve živo i mrtvo što je srpsko? Nema potrebe ti meni da izjavljuješ saučešće niti da me savetuješ jer je mene sraota kada vidim ko sve nosi prezime Tomovića. Bolje ti je da se ne sretnemo u životu sektašu", bio je oštar Vladimir.

A ZBOG NJE JE DISKVALIFIKOVAN! Vladimir Tomović u finalu Zadruge SKINUO TERET SA DUŠE! Naježićete se od onoga što je rekao o Aleksandri!

Bojan Tomović, Vladimir Tomović
 Foto: Printscreen

Bojan je pokušao da smiri situaciju i da demantuje da je on bilo šta loše govorio, ali Vladimir je samo kratko dobacio: "Mrš sektašu".

ISPOVEST KOJA TERA SUZE NA OČI Naš popularan pevač (37) BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI! Povukao se sa scene, pije lekove i nema šanse da ga danas prepoznate! (FOTO)

Bojan Tomović, Vladimir Tomović
Foto: Printscreen

I Vladimir je podelio njihovu prepisku uz poruku:

"Zamolio bih sve koji govore da mi je ovaj bolesnik rođak da prestanu s tim. Sticajem okolnosti samo nosim isto prezime koje taj izrod kalja. To je jedina osoba kojoj ni na izjavljivanje saučešča očeve smrti nisam mogao ljidski odgvoriti. Sektaš", napisao je Vladimir.

NEKA IM BOG OPROSTI, NE ZNAJU ŠTA RADE! Pretučen pevač Bojan Tomović! Lice mu je UNAKAŽENO, završio u BOLNICI! (FOTO)

Bojan Tomović, Vladimir Tomović
Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Elvin vrši pritisak! Istina o Izabelinom prelasku u ISLAM!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi