OVO JE RAZLOG ZBOG KOG NIJE UŠAO U "ZADURUGU"?! Bivšeg sponzora Ane Korać krvnički prebili! Šutirali ga i gazili do maksimuma!

Progovorio o svemu!

Filip Mijatov
Filip Mijatov, Foto: printscreen

Mediji danima bruje o bivšem sponzoru Ane Korać, Filipu Mijatovom, a sinoć je njegov dolazak u "Zadrugu" napravio pravi bum. OVDE pogledajte šta je Filip najavio pred ulazak u "Zadrugu"!

 

Iako su se mnogi ponadali da će ući na velelepno imanje, Filip se samo zadržao u studiju gde su mu novinari postavljali pitanja, te u rijaliti sinoć nije ušao.

On je govorio o svemu, a počeo je od automobila koji su mu zapalili.

- Ona nema vozačku dozvolu, mogla je da vozi samo kada sam ja tu. Ona je znala i do 250 da vozi. Meni je tada bilo drago da je usrećim, a to je bio moj izbor - rekao je Mijatov.

Ana Korać, Filip Mijatov
Ana Korać, Filip Mijatov, Foto: Printscreen

- To veče, ja sam spavao u njenom stanu. Do tada je sve bilo ful, non stop smo bili zajedno, bili smo skroz zajedno - ispričao je on.

- Ona je jedno veče htela da ode na neku žurku i ja sam joj dao auto. Taj auto je bio svaki dan na ulici. Tog jutra je zapaljen. Taj auto je mogao biti zapaljen svaki dan, u svakom momentu, a zapaljen je baš tada kada je Ana vozila - rekao je on.

Filip je ispričao i da su ga zbog nje pretukli.

- Imao sam problem zbog nje, prošlog leta su me pretukli zbog nje i rečeno mi je da je to zbog Ane jer sam rekao da je auto zapaljen zbog nje. Gazili su me i tukli. Ona je mislila da će tako da se odbrani od mene. Tražila mi je tri hiljade evra da se odljuti - rekao je Filip. Mnogi su o tom trenutku pomisli da je možda to razlog njegovog ne ulaska u "Zadrugu" jer ne želi sebi da pravi dodatni problem zbog Ane.

Zatim je progovorio o njenim plastičnim operacijama i tome kako joj je pomogao oko ovoga.

Ana Korać i Filip Mijatov
Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: Screenshoot Instagram

- Konkretno nos, jagodice i bradu je radila u Turskoj. Operacija je koštala 4.700 evra, a sve zajedno sa kartama koštala je 7.000. Onda je ona počela da cveta - rekao je on.

Mijatov kaže da je njihova veza bila površna.

- Mi smo bili više u kombinaciji nego u vezi, ona je imala više njih, znao sam to i to mi nije smetalo. Odgovaralo mi je to, čak mi se javi da joj kupim ovo, ono, meni je prijalo njeno društvo - rekao je Mijatov.

- Jednom nije htela da mi da i čim sam joj dao hiljadu evra, ona je dala - rekao je Mijatov. Pogledajte OVDE eksplicitan snimak Ane Korać koji je Mijatov objavio u javnost!

Povezane vesti

 • Korisnik: rade
  20/05/2019 - 10:17
  filipe sram te bilo.
 • Korisnik: Nenad
  19/05/2019 - 08:31
  Ne vide se nikakve povrede.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi