Zerina
Screenshoot Youtube
Zerina

Screenshoot Youtube

Zerina, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Izrevoltirana ovim tvrdnjama, Aleksandra je rešila da raskrinka nekadašnju cimerku iz "Parova", te da otkrije šta je ona sve navodno radila u kontroverznoj vili.

"Ona nema pravo nikome da morališe! Ja sam ispala najgora, a ona je orgijala sa petoricom za 500 evra. To svi znaju. Bolje neka ispriča čime se ona bavi. U "Parovima" je rekla da joj je Suki iz Hrvatske bivši dečko. Samo ću sve da podsetim da je on bio u zatvoru zbog organizovanja prostitucije. Znači da je on njen makro, a ona k**va", iznela je niz skandaloznih informacija verenica Davida Dragojevića.

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

"Mi smo bile jedno vreme drugarice i ne može da me laže. Pričala je kako ne želi da ima seks sa Banetom Čolakom pred kamerama, a u "Parovima" je svašta radila, k**sala se sa kim je stilga. Imala je seks sa Nikolom Lakićem, zatim je oralno zadovoljavala Miloša Aleksandrovića iza čiviluka. Bila je sa još dva muškarca tamo. Sećam se i kad je trljala s**e o staklo dok je igrala. Zbog svega toga je njen bivši muž tražio starateljstvo nad njihovom ćerkom", nije se zaustavljala Subotićeva.

 

Komentari (3)

lili

18.01.2019 19:26

Tako je...Ne mogu više da gledam kako Zerina morališe,i pametuje...Nisam oduševljena ni sa Sandrom,ali ona je još i najbolja od svih.Osim toga,kakvi su joj roditelji,ona je sjajna..

ceca

18.01.2019 20:18

Rekla Aleksandra a sta je rekla o sebi i sbojim momcima ....itd itd

Mitar

18.01.2019 21:33

Mnogo je, kume.