BILO JE DRAMATIČNO, LUNE MI JE ŽAO Ona je svedok sinoćnog haosa u Zadruzi i sve je ispričala!

Nemazabranjenih/R.J. | vip 2018-11-21 21:49:29 2018-11-21 21:49:29

Ona je sve videla i može da ispriča jer nije učesnica Zadruge!

printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Rialda je otkrila svoje utiske nakon svega što je sinoć videla na imanju u Šimanovcima.

"Bilo je dramatično malo na žurki. Emocije su bile pomešane, ali sve u svemu, ja sam se lepo provela", rekla je Rialda.

Pošto je imala prilike da vidi kako imanje u Šimanovcima izgleda i uživo, upitana je da li bi bila spremna da uđe u rijaliti kao takmičarka.

"Za sebe kažem da sam psihički mnogo jaka i da retko kada dozvolim sebi, a i bilo kome da pređe moj prag tolerancije i smirenosti. Međutim, emocije su tamo dosta izražajnije s obzirom na to da je zatvoren prostor i jedan duži vremenski period u kom ne možeš uvek da ostaneš 100 odsto pribran. Samim tim, nisam sigurna ni kako bih se snašla i da li bih izdržala, jer nisam nikada ranije imala dodira sa sličnim ili istim okolnostima", navela je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? #Rialda?

A post shared by Rialda (@queenrialda) on Oct 7, 2018 at 10:22am PDT

"Što se Lune tiče, ne mogu tu mnogo da komentarišem. Ne poznajem je, pa je samim tim nezgodna tema. Kao žena, u neku ruku je razumem jer ona je zaljubljena i vrlo teško vlada svojim emocijama. Ako mene pitate, ja bih situaciji potpuno drugačije pristupila, ali ipak smo mi svi ljudi za sebe", rekla je Rialda i dodala:

"Meni je Lune jako žao, čak i ako je na poznajem, nije jednostavno gledati taj prizor. Mislim da je rano ušla u rijaliti nakon svega i da je možda trebalo više vremena da ostavi da se neke stvari slegnu, ali otom potom. Mlada je ona i proći će. Sve prođe."

Expand player
Pogledajte više