STANJE ALARMANTNO! Biljani Dragojević pozlilo! Hitno prebačena u bolnicu...

Majka jednog od, trenutno, najaktuelnijih učesnika "Zadruge 2", Davida Dragojevića, Biljana u toku današnjeg dana nije se osećala dobro i kako je za Republika.rs otkrila njena prijateljica, morali su da pozovu Hitnu pomoć.

Biljana Dragojević, Aleksandra Subotić
Biljana Dragojević, Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Budući da je juče Aleksandra Subotić napustila Biljaninu kuću sa malom Magdalenom - više o tome možete pročitati OVDE. Na opšte iznenađenje, Biljanina drugarica otkrila je šokantan detalj:

 

- Biljana nije dobro. Ima visok pritisak. Ona nikada u životu nije imala povišen pritisak, mada mnogo se nervirala, moralo je negde da pukne. Sada moramo da zovemo hitnu pomoć - ispričala je u dahu Suzana, prijateljica Davidove majke za portal "Republika".

 

S obzirom na to da je Aleksandra otišla iz Biljanine kuće i odvela malu Magdalenu za koju je Dragojevićeva majka bila posebno vezana, prijateljica koja se javila na telefon odgovorila je da li je to razlog zbog kog joj je pozlilo ili više nije mogla da gleda Anu Korać sa svojim sinom čiju vezu nikako nije ododbaravala:

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

- To ne mogu da tvrdim. Za sada je tako. Biljana je Magdalenu i nju juče odvezla u Beograd. Njih dve su u dobrim odnosima, mada je Bilju jako pogodio Aleksandrin odlazak. Mislim da je i to delimično razlog zbog čega joj se slošilo, ali i sve ostalo što se izdešavalo sa Davidom je verovatno uticalo na njeno zdravstveno stanje - rekla nam je vidno zabrinuta Biljanina prijateljica.

Biljana Dragojević
Biljana Dragojević, Foto: Printscreen Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi