OTKRILA ŠTA SE DESILO PRE ULASKA U ZADRUGU Biljana javno podržala Davida, a onda ispričala detalje njegove veze sa Aleksandrom!

Progovorila je i o Ani Korać...

Davidova mama
Davidova mama, Foto: printscreen

Majka zadrugara Davida Dragojevića, Biljana Dragojević sinoć je bila podrška svom sinu koji je bio nominovan za izbacivanje. Ona je i prokomentarisala njegovu vezu sa Anom Korać, u koju je zadrugar uplovio ubrzo nakon što je njegova dugogodišnja devojka diskvalifikovana iz ovog rijalitija. 

- Njemu trenutno Ana prija, ali juče smo videli da ga nešto već nagrdila! One sa samo igra sa Davidom, jer ona nije za ozbiljnu vezu - započela je Biljana.

- Direktno je i Ani rekao u početku da se ona igra, ali da je shvatio da je sve vreme uz njega, dovikivala je njegovo ime, donela mu je kafu jutros. Da li ste to čuli? - upitala je Dušica.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

- Opet ću ostati dosledna sebi, jednostavno Ana Korać mi ne deluju kao neko ko je za ozbiljnu vezu - odgovorila je Dragojevićka.

- Ako mene pitate, ja podržavam Davida, samo njega. Sviđa mi se kad igra, kad je raspoložen, ali vezu sa Anom ne bih puno da komentarišem. David voli da igra, da se druži, a opet, sve je to zatvoren prostor. Mislim, da se između njega i Aleksadnre baš stvorila tenzija jaka, jer teškoj e ući kao par u rijaliti. On nije bio četiri mesec tu, ali su bili konstantno na liniji. Kad se vratio, oni su ušli u Zadrugu. Nisu imali vremena da se posvete jedno drugome. Ja sam šizila kod kuće kada vidim kakva je bila - dodala je Biljana.

- Rekli ste da je Aleksandra i njeno dete kod Vas, kakva je sad situacija sa njom? - upitala ju je Dušica, a Biljana je otkrila da Aleksandra ne prati rijaliti, a po svoj prilici Subotićeva ne može da podnese da gleda zaljubljenog Davida.

- Aleksandra ne gleda ''Zadrugu'', ne prati dešavanja, niti želi da komentariše bilo šta vezano za to šta se dešava trenutno između Ane i Davida - završila je Biljana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi