Biljana i Aleksandra
printscreen
Biljana i Aleksandra

printscreen

Biljana i Aleksandra , Foto: printscreen

Davidova majka, Biljana Dragojević prokomentarisala je Aleksandrin povratak u rijaliti.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra je istakla i da je njena majka, Ljuba Pantović bila u pravu za neke stvari kada je reč o Davidu, a Biljana je rekla da je Aleksandra povređena i da će se stvari na kraju srediti između njih dvoje.

- Aleksandra je rekla da je Ljuba nešto bila u pravu, nešto nije. Mislim da je Aleksandra malo povređena, mislim da će na kraju sve doći na svoje, samo treba vreme da prođe - rekla je Biljana.

Subotićeva je sinoć prokomentarisala i to da joj je Biljana rekla da slobodno gazi Davida, jer je to zaslužio, a ona ističe da i nije baš tako.

- Nisam mislila bukvalno da ga gazi, ja sam joj rekla da uđe u miru, ne mislim da će da trepće sve vreme. Da ne dozvoli da bude kao Ljuba, ona Karađorđa pljune, to je meni toliko nisko i prosto. David nije zaslužio to, oni su imali dve godine veze i to je zaista ljubav - ističe Biljana.

Biljana je i demantovala Aleksandrine navode da je ona njima renovirala kuću i da je bilo šta uložila u njihov porodični dom, već da je samo sredila Davidovu i njenu sobu.

Magdalena je u Novom Sadu u stanu sa Aleksandrinom dobrom prijateljicom, ja mogu da je viđam kad god hoću. Ona nije poništila papir, još dok sam ja brinula o Magdaleni - rekla je Biljana.

David je više puta u "Zadruzi" imao želju da razgovara sa svojim bratom, Dejanom Dragojevićem, a Biljana je rekla da nije u kontaktu sa svojim mlađim sinom, ali da su mu njena vrata uvek otvorena.

- Nismo u kontaktu, za njih uvek čujem preko bivšeg supruga, da im je dobro, da im je lepo i da su se skućili. Kad budu poželeli ja sam uvek tu - završava Biljana.

Aleksandra Subotić

printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: printscreen