Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Od mene više ne možeš da praviš magarca! Ja sumnjam da dosta stvari lažeš. Ja sam bila samo dobar slušalac, jer sam osetljiva na mušku decu. Na osnovu tvoje priče sam razumela da je ova devojka k*rva! Sa Zerinom nikada nisam imala priliku da pričam", pričala je Zorica.

Dok se komentarisao ovaj odnos, Bane je sve vreme gledao u pod dok je Zerina plakala i govorila kako ne može da sluša šta cimeri govore o njima.

"Ja sam se ogrešio o Zerinu. Njega sam uhvatio sto puta u laži, nju nisam! Bane, vi ne možete da budete drugovi. Bane je jedini krivac za raspad te veze. Ti ne možeš da se miriš sa Zerinom i da pričaš sa Marijanom koja Zerinu naziva k*rvom, Davidom i Aleksandrom sa kojima je u svađi. To je meni van svake pameti. On je najsrećniji bio kada je ona bila bolesna i kada joj je titrao", govorio je Miki.

U jednom momentu Bane je počeo da govori kako su se Vlada i Zerina ljubili u zatvoru, posle čega je počeo Zerinu da vređa i pljuje. Tada je nastala velika svađa, a obezbeđenje je odmah reagovalo.

"Nisam ga poljubila, on je prilazio meni! Skloni mi se da te ne gledam! Hoćeš da te zadavim ovde", vikala je Zerina!

"Jesi ga poljubila, govorila si da si ga poljubila u usta! Pu, je*em li ti mater ovde! Mamu ti je*em lažljivu! U oči me gledaš i lažeš", urlao je Bane.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video snimku: