OVO JE KOMPLETNA ISTINA O KORAĆEVOJ! Anin bivši dečko progovorio o njenim SUMNJIVIM POSLOVIMA, bila u društvu MAFIJE!

Ana Korać našla se u žiži javnosti kada je kao bomba odjeknula vest da se zapravo bavi sumnjivim poslovima i da je njena priča o bogatstvu koji su nasledili njeni roditelji samo paravan kako bi opravdala skupocenu garderobu i plastične operacije.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ona je tvrdila da se podvrgla hiruškoj intervenciji samo kada je odlučila da ugradi silikone, ali su u javnost isplivale njene fotografije sa jedne klinike. Ona je pred ulazak u Zadrugu 2 posetila plastičnog hirurga, a šta je sve radila možete pročitati OVDE

 

Takođe, isplivale su i forografije iz rane mladosti Ane Korać, a kako je ona tada izgledala pogledajte OVDE.

Njena veza sa Davidom Dragojevićem je diskutabilna i da mnogi spekulišu kako je ta veza lažna i da je to sve scenario Ane Korać i Lepog Miće (o čemu možete pročitati OVDE). David neće moći da zadovolji sve njene hirove i galantan život na koji je navikla.

Kruže glasine da je Koraćeva uvek bila u društvu imućnih ljudi koji su ispunjavali sve njene želje i priuštili joj luksuz kojem je oduvek sanjala. Njen bivš dečko, Filip Mijatov je otkrio šta se krije iza zabrane ulaska u Crnu Goru, jer je Ana letos bila deportovana.

Ana Korać, David Dragpojević, Aleksandra Subotić
Foto: Screenshot Youtube

"Da, znam da su joj tada zabranili ulaz u Crnu Goru, zato što se družila sa Sorajom i tada su bile u kontaktu sa sumnjivim i opasnim ljudima. Ali, to nije sve. Njoj su zabranili i ulaz u Iran, tada su je čak deportovali, jer su posumnjali da se bavi sumnjivim poslovima. To je bilo još 2017. koliko se sećam. Opasna je ona", rekao je Filip.

Iako je ovom izjavom zapravo indirektno otkrio da Koraćeva i te kako ima veze sa mafijom, Mijatov je objasio i da je ona često bila u društvu momaka iz podzemlja.

Filip Mijatov
Filip Mijatov, Foto: Screenshot Instagram

"Poznaje ona mnogo momaka iz te branše, druži se sa njima, pa isto tako ima i kontakte. Htela je i mene da uvuče u to, ali ja nisam taj tip. Te priče me ne zanimaju, zato sam je i šutnuo", bio je surovo iskren Filip.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi