SADA JE SVE JASNO?! Anabela ugovorila ljubavnu vezu Lune i Marka?! Sve se odigralo na ovaj datum, a ona je čitavoj priči kumovala!

Au...

Luna, Marko, Anabela
Luna, Marko, Anabela, Foto: Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković već mesec dana uživaju u vezi, a sinoć su gostovali u emisiji Ognjena Amidžića, zajedno sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, i Davidom Dragojevićem koji je bio u društvu svoje devojke Ane Korać.

 

 

Miljković je tokom emisije otkrio mnoštvo detalja vezanih za vezu sa Đoganijevom, a nakon što je otkrio da ga je Luna poljubila još u prošloj sezoni dok je još uvek bila u vezi sa Slobom Radanovićem, spomenuo je i njenu mamu Anabelu Atijas.

 

- Veoma dobro poznajem Lunu. Upoznao sam je od glave do pete. Njen očuh je mlađi od mene pet godina - rekao je Marko, a potom se Đoganijeva nadovezala:

Marko Miljković, David Dragojević i Jovana Tomić Matora
Marko Miljković, David Dragojević i Jovana Tomić Matora, Foto: Screenshot Youtube

- Tako je. Mamin muž je mlađi od nje dvanaest godina, a Marko je od mene stariji dvanaest godina - dodala je Luna, koju je Marko ispravio, istakavši da je od nje stariji, ipak, trinaest godina.

Anabela, Luna
Anabela, Luna, Foto: Screenshoot Youtube

- Ko razume shvatio je, ali Andrej pozdravljam te. Ja moram da priznam nešto. Prva stvar koja je mene zaintrigirala za Zadrugu 1 je Lunina mama, koja mi je u jednom kafiću gde smo se sreli pre Zadruge 1, rekla da je Luna potpisala ugovor. Anabela i ja smo se sreli pre nego što je Luna ušla. Tu me je zagolicala - nastavio je Miljković, a svima je očigledno da se to dogodilo u avgustu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi