OTKRIVENA NAJVEĆA RIJALITI AFERA! Anabela bila u vezi sa Markom! Ljubomorna je na ćerku, vodila ga po Makedoniji, Lunu čeka haos napolju!

Bio u vezi sa majkom, sad sa ćerkom...

Luna, Marko, Anabela
Foto: Printscreen

Rijaliti-veza između Lune Đogani i Marka Miljkovića podigla je mnogo prašine kako u Imaginarijumu tako i u spoljnom svetu. Ipak, najveći skandali vezuju se za svađu Luninih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas jer nemaju isto mišljenje o ćerkinoj vezi sa Miljkovićem zato što se Anabela od starta protivi toj vezi.

PRETVORIO SAM SE U ŽIVOTINJU! David se POKAJAO! Želi da VRATI VREME, Ana će poludeti kada čuje!

Kako Rijaliti saznaje, razlog Anabelinog besa je to što je sa Markom imala aferu pred njegov ulazak u "Zadrugu 2", o čemu Luna ništa ne zna, a on joj je obećao da će čuvati Lunu kao prijatelj, ali ju je na kraju smuvao.

Naime, V. L. (identitet poznat redakciji) kontaktirala je s nama i otkrila saznanja o Anabeli Atijas. Kako kaže, Anabela je poznata po mutnim radnjama i tome da je spremna na sve, pa tako i da iz ljubomore unesreći svoju ćerku.

VANREDNO IZBACIVANJE! Oni su sinoć zauvek napustili Belu kuću, zadrugari u neverici!

"Ja imam 63 godine i mnogo toga sam prošla u životu, a Anabela je za mene pročitana knjiga. O njoj sam saznala mnogo toga preko sina. On je golubar, ima 44 godine, to radi iz hobija. Ima društvo golubara iz Kule, Vrbasa, Novog Sada, Rume. Šta ti ljudi znaju o Anabeli, pa to je strašno. Ona je zlo od žene. Kaže da joj smeta što je Luna sa Markom, pa kako je nije sramota od boga? Anabela je ljubomorna na rođeno dete", govori V. L. i objašnjava zbog čega Anabeli toliko smeta veza njene ćerke sa Miljkovićem.

Anabela, Luna
Foto: Screenshoot Youtube

"Ljubomorna je jer je bila u vezi sa Markom pre godinu i nešto dana, kada je izašao iz "Zadruge 1". Vodala ga je po Makedoniji, kao glumio joj PR, Luna jadna nije znala šta joj majka radi. Jadno to dete, ne zna šta je čeka napolju. Zato Marko ne zna šta će od nervoze jer zna da ga haos čeka napolju zbog Anabele. Eto, i on kakav je čovek. Bio sa majkom, sada sa ćerkom", rekla je V. L. i otkrila kakve je probleme Luna imala zbog majke.

MNOGI IMAJU POSEBNE USLOVE! Procurio spisak učesnika Zadruge 3, honorari su OGROMNI! Otkriveno ko će se useliti u Belu kuću i KADA!

"Luna je jadnica htela još dva ugovora za "Zadrugu" da potpiše da bi vraćala majkine dugove, ta se zadužila na sve strane, dužna je i bogu i narodu. Dve godine je Ceca to jadno dete čuvala i brinula o njoj dok su se ona i njen muž drogirali. Anabela će urnisati tu devojku, greota božja. Gagi je jadan od nje poludeo, šta je tek tom čoveku uradila", zaključila je V. L. za Rijaliti magazin.

Anabela Atijas
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Kako dalje saznajemo, Anabela je tokom letnje šeme sa Markom to uspešno krila od ćerke, a kada se Luna prepustila emocijama u Imaginarijumu i otpočela vezu s Markom, ona je tokom javnog razgovora sa Lunom kod Drveta mudrosti glumila da podržava ljubav kako ne bi pokazala ljubomoru, ali i kako je narod ne bi osudio, kao tokom prve sezone, kada je pričala negativno o Slobodanu Radanoviću, Luninom tadašnjem rijaliti-dečku.

POSLE DISKVALIFIKACIJE USLEDILE VELIKE PROMENE Otkriveno šta se sada dešava sa Miljanom Kulić i GDE ŽIVI! A mali Željko je...

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi