DEFINITIVNO JE KRAJ! Ana ne želi da se pomiri sa Davidom! "Razočarana sam, ODVRATAN si!" (VIDEO)

Ana ne želi pomirenje?!

David Dragojević, Ana Korać
Foto: Screenshot Youtube

Nakon sinoćne rasprave koju su imali, David je prišao Ani. Ali...

 

Ana i David su sinoć su imali žučnu raspravu. Zbog toga je Davidu danas pozlilo i morao da izađe iz "Zadruge". Šta se sve događalo, pročitajte OVDE.

Kada se David nakon sat vremena odsustva vratio na imanje, njih dvoje su se zatvorili u kupatilo, kako bi pokušali da razreše svoje probleme. Naime, Ana je sinoć bila besna i umalo je došlo do tuče između Davida i nje, o čemu više možete pročitati OVDE, zbog Davidovog sinoćnjeg teranja inata i flertovanju sa Stanijom Dobrojević. Kako su Stanija i David flertovali pogledajte OVDE.

David Dragojević, Ana Korać
Foto: Screenshot Youtube

 

"Ja sam samo hteo da te poljubim, ali ti nisi dala. Rekla si da ti smetam i da te stiskam", započeo je on, a Ana mu je odbrusila:

"Tvoje ponašanje je odvratno. Treba da znaš kako da se ponašaš, a ti očigledno ne znaš. Kao da imaš 13 godina, ti se meni inatiš, je l si normalan? Kako mene nikada ne spajaju sa nekim?" (Aludirala je Ana na to što je David sinoć flertovao sa Stanijom),rekla je ona.

"Ali ja nisam ništa radio. Izvini za sve. Ja nisam hteo da ti teram inat. Ja gledam samo tebe i tebe volim. Ok, pogrešio sam i ne znam više šta da ti kažem. Samo sam se zajebavao, napio sam se i to je to. Neću više piti, ako treba", pravdao se Dragojević.

David Dragojević, Ana Korać
Foto: Screenshot Youtube

"Ti imaš problem, ti sebi nećeš da priznaš neke stvari. I kad nešto uradiš, i kad ne uradiš. Tvoja dela su drugačija od onog što pričaš. Da me voliš, ti to ne bi radio. Izađi sada i pusti me. Ja sam razočarana u tebe", rekla je slomljena Koraćeva, a kada ju je David pitao "ŠTA SADA", ona je rekla da ima svoje drugarice i da ide kod njih.

Razgovor se nakon toga nastavio ispred toaleta, a šta su dalje pričali poslušajte u video prilogu u nastavku teksta:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi