"PI*AO SAM KRV" Ana Korać UNAKAZILA ovog UČESNIKA, on otkrio kroz kakve muke prolazi zbog nje

Haos!

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Novi vođa Ana Korać je podelila nedeljne budžete, a jedini koji se pobunio bio je Bane Čolak. Pročitajte OVDE kakva je reakcija ukućana na izbor Ane Korać za vođu nedelje.

 

On je teško podneo to što je dobio isti budžet kao i Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević, sa kojima Koraćeva nije u dobrim odnosima. Ipak, Ivanjičanka je imala plan da mu da deo novca od njenog budžeta kako bi mu se odužila jer je Veliki šef poslao manje srednjih budžeta, ali Čolak to nije hteo da prihvati.  Pogledajte OVDE vrelu akciju Sanje i Matore. 

https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga/sokantne-optuzbe-protiv-ane-korac-piso-sam-krv-da-vi-ona-imala-sta-da-jede-sad-2019-05-06

- Bane, molim te nemoj da se ljutiš, rekla sam da se ne ljutiš. Evo ti novac, htela sam da ti dam od mene. Htela sam da ti dajem. Pripremila sam od mene Miljani i tebi da dam odvojeno - bila je uporna Ana.

Krv sam ovde p*šao, imala si da jedeš od mene u prošloj sezoni, ali i sada. Neću tvoje pare. Ne mogu da verujem da si dala Aleksi isto što i meni - bio je razočaran Bane.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi