Ana Korać, David, Dalila, Dejan
Printscreen Instagram/david__dra
Ana Korać, David, Dalila, Dejan

Printscreen Instagram/david__dra

Foto: Printscreen Instagram/david__dra

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, na temu toga da li će se Dalila i Dejan pomiriti da Biljanom Dragojević - Dejanovom i Davidovom majkom - ili neće, Ana kaže da će ona oko oproštaja morati da se potrudi.

"Upoznala sam Dalilu i Dejana, zaista sam srećna što se David pomirio sa bratom i njemu je kamen sa srca pao, sve se desilo zbog nesporazuma, ali sada je sve kako treba. Dejan i Dalila se mnogo vole i zaista su sjajni, lepo su nas ugostili, dočekali, mnogo smo se lepo družili, jedva čekam da dođu u Beograd da opet budemo na okupu", počela je.

Ana Korać

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ne mešam se u to da li će Dejan i Dalila da se mire sa Biljanom ili ne, zaista, ne utičem na njih niti sam ja o tome sa njima razgovarala. Njoj je sigurno drago što su joj se sinovi pomirili, kao i svakoj majci, i njoj je stalo ali mora i ona malo da se potrudi ako hoće da joj oproste", poručila je.

Obzirom na to da joj Biljana do sada nije ćutala, na reči koje joj se nisu dopadale, ostaje da se vidi kako će na ovo reagovati.

Biljana Dragojević

Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Podsetimo, pre nego što su se Dejan i Dalila pomirili sa Davidom, na Instagramu je Mujićeva napisala da njihova kuća nije socijalna ustanova.

"Ne znam samo odakle vam ideja da mi nekog podržavamo?! Otkačite od nas sa tim bolesnim pričama. Ko god je šta tražio, to je i dobio! Može se reći da "podržavamo na isti način kao što su oni podržali nas". Još nešto. Naša kuća nije socijalna ustanova, pa da u nju dolazi kako ko hoće. Znate kako kažu: "Nepozvanom gostu je mesto iza vrata"", poručila je Dalila 10. maja.

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio