PORODICA JE NE PODRŽAVA Ana Korać sumnja da je TRUDNA, a sada se oglasili njeni baba i deda i BEZ DLAKE NA JEZIKU osuli žestoko po Davidu!

Zadrugarki neće biti dobro kada čuje ove reči

David i Ana
David i Ana, Foto: Screenshoot Youtube

Ana Korać nedavno je saopštila svom dečku Davidu da sumnja da je u drugom stanju, a povodom cele situacije oglasila se i Anina baka Milja koja se nimalo nije obradovala zbog toga.

"Ne bih volela da je Ana trudna, jer koliko god smo je podržavali u vezi sa Davidom, sada sumnjamo u njegova osećanja prema njoj. Produkcija pravi svesno razdor među njima i David i Ana se sve češće svađaju. Sve ono što ih okružuje im pravi smetnju i njihova veza biće na velikom testu kad se vrati Aleksandra Subotić", iskrena je bila ona.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Deda Petar nedavno je istakao da mu uopšte ne smeta to što njegova unuka pred kamerama uživa u seksu sa dečkom, ističući da je sve to normalno. Međutim, sve se promenilo kada je Ana obelodanila svoje sumnje i u njegove emocije.

 

"Ne sviđa nam se ni Davidovo ponašanje, jer nema razloga da i dalje bude prisan sa Karađorđem, Aleksandrinim ocem. Možda je za Davida sve ovo sa Anom igra. Sve više sumnjamo i da Ana i David nisu jedno za drugo jer kad se bolje i dublje razmisli ni njihovi životi koje imaju napolju nisu slični. Žao mi je što je tako i ne želim da moja unuka pati. Pogotovo ne bi bilo dobro da rodi bebu sa Davidom, a da se njih dvoje rastanu", kaže Milja Korać.

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

Milja, pak, nije htela da odgovori da li bi voleli da Ana prekine trudnoću, ukoliko je iz ma kog razloga ne bude želela.

"To će Ana najpre da vidi sa svojom majkom. Verujete da ni sama ne znam šta bih je posavetovala. Ona je uvek bila fino dete koje poštoje svoju porodicu. U normalnim okolnostima za mene ne bi bilo veće sreće nego da nam unuka podari praunuče", jadala se baka.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi