Aleksandra Subotić, Ana Korać, David
Alo!
Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

David Dragojević i ne sluti kakav ga pakao čeka na polju i da je ovo poslednja nedelja da uživa u zagrljaju Ane Korać.

PROČITAJTE JOŠ:

David Dragojević

printscreen

 

Naime, izvor blizak Koraćevoj je otkrio da ona ne podnosi Davida i sve je fora da bi uzela 50.000 evra!

"Ana je još pre Zadruge, dok smo pričale, komentarisala kako bi bilo dobro da preotme Davida Aleksandri, ali nakon što je videla kako oni funkcionišu i sama je priznala da taj plan neće biti baš lak. Znam da smo je mi zezale i sprdale se sa njom pošto zaista Dragojević nikako nije njen tip niti bi ga ona ikada pogledala, ali kada je novac u pitanju, Ana je spremna na sve", kaže izvor blizak Koraćevoj.

David i Ana

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Znam da mi je rekla da je David zbog Subotićke u centru pažnje i da bi bio pun pogodak da se ta veza sruši. Ana je veoma namazana, znala je koliko ljudi njih podržava, pa je htela da sve njih pridobije preko Davida, a da uništi Aleksandru. Smejale smo se kada nam je prepričavala plan, a on je otprilike ovako zvučao:

Ana i David

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Navući ću malog, on je sitna riba za mene. Naspram one njegove kravetine Aleksandre, ja sam ful riba. Ima da ga izludim, pokazaću mu šta sve umem i onda je moj. Kada klinja padne na iskusnu ribu, šutnuću ga kao lopticu skočicu. Znači sa Davidom sam do finala, dobijam parice i onda "pa pa, ćao, zdravo." Napolju me čekaju moji ozbiljni muškarci", pričala nam je Ana, a mi smo se valjali od smeha.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Baš sam pratila šta će ludača moja da uradi. Videla sam još na samom početku da merka Davida, a onaj na prvu zabalavio za njom. Čim je Aleksandru naterao da udari Minu, znala sam da je to završeno i da je Ani ka njemu slobodan put. Ana nije dugo čekala, zgrabila ga je iskusno, odmah čim je Aleksandra izbačena. Dragojević u životu nije imao ribu kakva je Anči i odlepio je za njom, a ona se, bre, samo sprda sa njim", kaže dobro obavešten izvor i otkriva da Ana vrlo dobro glumi zaljubljenu devojku:

Ana i David

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Ljudi, nećemo se više lagati, David i Ana nikako ne mogu da budu par. To je igra, rijaliti i njoj svaka čast! Ona je ušla sa ciljem da preko njega zaradi pare i sada će od tih para da uživa. Znači, nije ona kriva što se on zaljubio u nju. Trebao je na vreme da shvati ko je Ana Korać i koji i kakvi muškarci mogu da budu sa njom u vezi. Sigurno će biti jako povređen, ali to mu je životna lekcija", završava izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot Youtube

 

Komentari (3)

ona

02.07.2019 12:57

Ana Korac je placena od Dalile da im rasturi vezu...

Dragan Niš

02.07.2019 13:06

Kakva je pa ona riba bre?! Bez platformi i kilo pudera ona iz kreveta ne sme da ustane i samu sebe pogleda u ogledalu!!

Jad i cemer

02.07.2019 16:18

Ko je ova plastikara , sa kozjim podkolenicama ? Poluobrazovana beracica malina koja je umislila da je "riba " zato sto je bumbari placaju za...... Potrosna je roba , kao sto je i upotrebljeni toalet papir.