SADA ĆE STVARNO POBEĆI IZ ZADRUGE! Ana Korać će IZGORETI OD MUKE kada bude videla šta joj je Filip poslao za rođendan! David će je odmah ostaviti!

Preterao?!

Ana Korać i Filip Mijatov
Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: Screenshoot Instagram

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" danas će rođendan proslaviti Ana Korać, jedna od zadrugarki o kojoj se mesecima priča na sve strane!

Ana je prvo veliku pažnju privukla kada je uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem, kom je u to vreme još uvek verenica bila Aleksandra Subotić, da bi se sada potegla priča tome ko su njeni sponzori, sa kakvim muškarcima je bila i da li se bavi sumnjivim poslovima. Ana Korać napušta Zadrugu, pogledajte OVDE o čemu je reč!

Jedan od onih koji se spominjao kako u Zadruzi, tako i van nje je Filip Mijatov. On je izneo razne optužbe na Anin račun i svašta otkrio o njoj i njihovom odnosu, a Ana je sve demantovala. Ipak, i pored svega što je iznela o njemu, Filip je želeo da joj pošalje poklon, a kada bude videla o čemu se radi, Ana će se šokirati! Koraćeva vrisnula posle Mininih reči, pogledajte OVDE o čemu je reč!

Naime, on joj je poslao tortu, sa znakom automobila "Maserati", a pored toga i ramove sa njihovim zajedničkim fotografijama, od kojih su neke nastale pošto se Ana podvrgla estetskoj hirurgiji.

Zatim, sledeći poklon koji je Filip poslao Ani je puder, koji je jedan od najjeftinijih na tržištu i dostupan svima.

Kako je Ana isticala da je novac zarađivala od branja malina, Filip joj je poslao nekoliko kutija ovog voća, kao i papirne salvete koje predstavljaju novčanice od 100 evra. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi