IMALI KOMUNIKACIJU SA SPOLJNIM SVETOM?! Ana i David posle finala otišli u ZAJEDNIČKI STAN! Zaprepastili javnost priznanjem KADA su ga iznajmili!

"Sam sebe je demantovao", rekla je Ana!

Ana i David
Ana i David, Foto: printscreen

Ana Korać i David Dragojević su među prvih superfinalistima napustili rijaliti, a kada su ušli u studio odmah su priznala da idu u zajednički stan.

 

"Idemo u stan, imamo zajednički stan. Pratite nas i videćete. Iznajmili smo ga pre 7 dana, imamo mi ptičice. Prvo idemo da gospođica sve sredi, a kasnije idemo u Veternik, jer mi je stigao brat iz Kalifornije", rekli su zajedno Ana i David.

SRAMOTA GA ZBOG SVEGA?! David se kaje pred finale: Ne želi da ga mama čeka u studiju, PRIZNAO SVE GREHE! (VIDEO)

Biljana Dragojević izjavila je da joj se Ana Korać dopada, iako ju je prethodno ponižavala u medijima, a sada je Davidova devojka priznala šta misli.

David Dragojević
David Dragojević , Foto: Screenshot

"Prijatna je žena, ali nije mi jasno što me vređala. Kapiram da je karakondžula bila sa njom", izjavila je Ana i odgovorila na spekulacije da će ostaviti Davida za 5 dana.

PRESTRAVILI SE KADA SU VIDELI NOVINARE Ana i David usred superfinala pobegli u WC: Izašli su posle 10 minuta, pa se pravdali!

"Rekli su i za 2 meseca, pa smo mi produžili malo, videćemo", rekla je ironično Koraćeva. David je tvrdio da ima dokaze o lažima njegove bivše devojke Aleksandre Subotić.

NAKON VELIKE LJUBAVI KOJA SE RODILA David konačno odlučio šta želi da uradi sa Anom Korać! Ovo je OZBILJAN POTEZ

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshot

"Sve poruke koje sam imao je izbrisala Aleksandra. Dečko koji je čuvao moj telefon je sve vratio, tamo su poruke i skrinšotovi. Ne mogu da kažem tačno šta je sačuvano", rekao je on, a onda je Ana prokomentarisala Filipa Mijatova.

ŠTA ĆE RADITI DAVID KAD SAZNA ZA TO! Filip Mijatov uputio Koraćevoj brutalnu poruku! Pozvao i NJENOG ADVOKATA (FOTO)

"On je sam sebe demantovao, sve što je govorio je slagao. Pitajte njega ko mu je govorio to da priča, svakako ću ga tužiti", izjavila je Koraćeva.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi