ŽELI POMIRENJE?! Aleksandra Subotić priznala da i dalje VOLI Davida! Njegova reakcija razbesnela i Anu Korać!

Iznenadila sve.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Tokom "Igre istine", Savo Perović je pitao Aleksandru Subotić kako se zaista oseća kada gleda njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića sa njegovom novom devojkom, Anom Korać. 

- Osećam da si postala flegma na celu priču sa Anom i Davidom. S obzirom da si videla klip gde su oni imali intimne odnose, zanima me kako si ti reagovala na sve to. Da li ti je bilo krivo ili si bila ravnodušna? - pitao je Savo.

IME IZ PRODUKCIJE?! Biljana TAJNO slala poruke Davidu?! Oplela po Aleksandri, KA*ALA SE ZA ZLATNO PRSTENJE!

- Ne mogu da kažem da sam flegma, ja dosta kuliram i foliram kad su u pitanju emocije. Normalno da me zaboli nešto što mi izgovori osoba sa kojom si bio dve godine. Meni jako dobro ide foliranje otkad sam ušla. Zbog svega što sam doživela, počinjem po malo da pucam. Teško mi je, sinoć su me pogodile neke stvari. Nisam ravnodušna na to što on meni kaže, jer smatram da to ne zaslužujem. I ne razumem čemu taj gnev prema meni i odakle ta potreba za tom dozom bezobrazluka. Niti ima pravo, niti ima razlog da se tako ponaša. Nije mi jasna hladnoća, bezosećajnost - objasnila je Aleks.

SAZNAO DA POSTOJI DOKAZ! David PRETI TUŽBOM zbog snimka na kom se ljubi sa Lazarom Jeremićem! Evo ko mu je kriv za sve!

Dragojević je bio iznerviran kada je čuo šta je sve Aleksandra rekla o njemu, pa je rekao da Subotićka sve to radi samo da bi u očima svih bila žrtva.

- Dotaklo te nedelju dana pred kraj, ma daj. Pusti me tih tvojih priča, poznajem te vrlo dobro. Videla da nema pitanja i sad je kao ja pogađam. Ti si takav patetičar, to je havarija - dobacio je David.

 - Znam koliko sam ga volela i kovala u zvezde! Ja sam ovog čoveka izgubila preko noći. Ja kada sam rekla da sam skapirala svoju grešku, tada sam bila kod Davida kući i bila sam u Veterniku. Ja sam bila ubeđena da je problem u meni, išla sam srcem, a ne glavom. Ej, ja sedim sa njegovom mamom, a on demantuje našu veridbu! On nikad nije dozvolio da se mi ljubimo i da imamo se*s, jer ja sam žena i ne trebaju mi takvi klipovi. Uvek je imao tu neku veliku dozu poštovanja prema meni, iako je to meni smetalo - rekla je Subotićka.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ugo
  22/06/2019 - 21:28
  Ova utripovala da je Kija! ahahahaha Pa nece moci!
 • Korisnik: Ha , ha
  22/06/2019 - 18:30
  Devojko, ne gnjavi vise o svojim osecanjima. Shvati da je " to sa njim nekad bilo". Covek voli drugu. Mada , i ti i ova nova njegova devojka ste njegov pogresan izbor , u svakom pogledu.
 • Korisnik: Dora
  22/06/2019 - 13:58
  Piiih....
 • Korisnik: Sava
  22/06/2019 - 10:22
  Aleksandru čeka bogati sponzor a ona želi i Davida.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi