NE MOŽE DA PRIHVATI ISTINU Aleksandra Subotić osula po svekrvi: Nju ne zanima David, željna je medijske pažnje! (FOTO)

Posle svega, ona ne odustaje!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, njen dečko David Dragojević se naglo zbližio sa Anom Korać!

 

Njih dvoje su razmenili javno nekoliko poljubaca, a noćas su i spavali zajedno u istom krevetu.

David je nekoliko puta nagoveštavao da je njegova veza sa Aleksandrom okončana, te da mu više prija Anino društvo, jer ga je devojka gušila svojom negativnom energijom.

Subotićeva očigledno još ne može da prihvati istinu, da je Davidu mnogo lepše u Aninom zagrljaju, pa je još jednom istakla da ga ne pušta i ne prepušta Koraćevoj. Umesto toga, ona krivi druge što je svojim ponašanjem oterala Davida od sebe.

"Vidite ovako, ova žena (Biljana Dragojević) je moja svekrva, buduća, ako ima Boga i ako David skapira kakvu budalu prave od njega i kakvu, svi do jednog, igraju igru sa njim! Nju on ne zanima, nju zanima medijska pažnja i da je bitna! David je pogubljen, sa njim manipulišu onaj konj što u 50 godina nema ni kučeta ni mačeta, onaj majmun što je ostavio svoju ženu 10 godina samu i ide i sere po rijalitijima, ona sto je ostavila svoje dete i nije ga videla 17 godina, ona što ga prozivala p*derom u prvom rijalitiju. David u svima vidi dobro, to je njegova jedina mana. Ta devojka je izjavila da će ga smuvati i šutnuti posle 2, 3 meseca i zaboraviti do kapije, imam snimke gde je Mića tera da mu uđe u krevet, postoje raznorazni snimci. A sve to je ZAKUVALA MOJA MAMA JOŠ OD SPOLJA. To se zove bolest! Mi imamo sve snimke! Ko to još podržava! Ja sam njegova VERENICA, ja sam osoba čije je on dete odgajao. Šta bude biće. Ali ja se i dalje nadam da će on skapirati šta mu se radi. Ja njega VOLiM i ta ljubav preko noći ne može da nestane! KRAJ", navela je Aleksandra.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nevena
  16/01/2019 - 23:49
  Ana Korać bi rado otputovala sa Davidom u Ameriku i to je jedini razlog što gotovi Davida , glumica velika .......
 • Korisnik: Ana boginja
  16/01/2019 - 22:56
  Aleksandra i njen tata ostali bez verenika...Još jedan tragičan udarac sudbine u njihovoj tužnoj porodičnoj istoriji. Imaće sad dosta materijala za još 10 godina rijalitija....
 • Korisnik: Marinela
  16/01/2019 - 22:26
  Pa nije o Biljani ništa ružno rekla, nego o Ani Korać i ostalim pojavama u rijalitiju... Aleksandra je veoma bandoglava, ne sluša nikoga i jedino je njeno vidjenje stvari ispravno?! Svega ovoga ne bi bilo, da je poslušala dobronamerne savete i svog dečka i okoline, da ga ne guši toliko i bude blaža i pozitivnija. Ona to ne ume, stalno je u gardu i grču.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi