SVE JE BILA PREVARA VETERNIČKOG KLANA? Aleksandra Subotić i Davidova mama ZAJEDNO ULAZE U ZADRUGU 2?!

Biće veselo ako dođe do toga.

Aleksandra i Biljana
Aleksandra i Biljana, Foto: Screenshoot Youtube

Ljubavni trougao i preljuba je u centru pažnje i u drugoj sezoni, a glavni akteri su sada Aleksandra Subotić, David Dragojević i Ana Korać.

 

David je u sinoćnom razgovoru sa majkom poručio Aleksandri "neka ide" i da ne shvata zašto "neko sa kim više nije u vezi, živi kod njega u kući", a svi su se zapitali da li će te reči promeniti situaciju i odnos devojke iz Kaluđerice sa mama Biljom koja je s druge strane kritikovala sina i ispljuvala Anu.

Pogotovo jer je Dragojevićev očuh, Predrag Opačić Mungos, podržao posinka i dodao da su njegovoj majci isprali mozak i da ona sa Aleks pravi rijaliti napolju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srboljub Subotic (@srboljubsubotic) on

 

Aleksandrin stric Srboljub Subotić je jedan od onih koji nagovaraju i navijaju da se vrati u Kaluđericu, a kao dodatan razlog za to navodi i da "Beograd ne voli gubitnike i da je bolje da se u njega što pre vrati iz Novog Sada jer joj je bolja perspektiva".

 

On apeluje Subotićevu da se "dozove pameti", a ujedno i kritikuje Dragojeviće, a posebno Davidovog očuha Mungosa. Međutim, sve je iznenadio novom teorijom koju je objavio neposredno pre razgovora Biljane i njenog sina. On je poručio da ga ne bi iznenadilo da njih dve zajedno uđu u "Zadrugu 2" i da je sve bila prevara "veterničkog klana".

- Šta mislite da li nas sve vara veternički klan? Da li bi vas začudilo da sutra uđu obe? Ili meni nešto na to smrdi - poručio je Srboljub, a da li će njegova teorija biti istinita, ostaje da vidimo.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

 

Povezane vesti

 • Korisnik: VETERNIČANKA
  11/02/2019 - 15:41
  AKO ĆEMO IGRATI PO PRAVILIMA, ALEKSANDRA NE MOŽE DA SE VRATI JER JE DOSKVALIFIKOVANA. I NEMA PRAVO NA VEĆ ZARAĐENO, A NI NA DRUGU ŠANSU. ČAK MORA DA PLATI I KAZNU. A što se Biljane tiće, ONA MOŽE DA UĐE što bi Mitroviću donelo veću gledanost, ali i nepoštem postupak prema Davidu i Ani. U ostalom, potencirati na tome da je David PREVARIO Aleksandru je u naj manju ruku neistina i to NEPOŠTENO ZAVLAĆENJE NARODA. NITI JE BIO VEREN NITI ŽENJEN, nije ni bio više sa njom u vezi jer je ona izbačena
 • Korisnik: Boro
  11/02/2019 - 13:03
  Prvo da smeste dete u Dom za nezbrinutu decu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi