Aleksandra Subotić
printscreen
Aleksandra Subotić

E stock

Aleksandra Subotić, Foto: E stock

Aleksandra Subotić, nakon incidenta koji je Suzana doživela sa Mikijem, iznela je svoju mračnu stranu priču i pakao kroz koji je ona prošla.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra Subotić, Ana Korać, David

Alo!

 

- Meni se desio jedan incident sa ocem mog deteta, ja sam završila sa kragnom. Moja ćerka je pi*kila od stresa u krevetu. Nisam znala više šta da radim, htela sam i kod psihologa da je vodim. Ona je osetila zaštitu kad je videla Davida. Te noći kad se on vratio iz Amerike, ona je prestala da pi*ki u krevetu - ispričala je Aleksandra i osvrnula se na Suzanu:

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Ovo gledaju i prate naše porodice i ja ne mogu da zamislim kako se Suzanina ćerka oseća, pa i sin, dok gledaju kako muškarac sa kojim je njihova majka ušla u vezu radi ovo. Jeste to možda jaka ljubav i sve, ali nema pravo da uradi bilo koju ženu. Možda je ružno da ja savetujem, ali volela bih da pričam sa njom, iako ona ne želi - priznala je Subotićeva, pokušavajući da pomogne Suzani o ovoj bolnoj situaciji.

 

Komentari (2)

gogi

13.06.2019 20:33

pa Bozana i ti opet pljues po tom Davidu od koga je tvoje dete dozivelo toliko lepog , od Davidove familije , kojoj tvoja kcerka nista nije dozivela je samo lepo i prijatno, dok od tvoje i tebe....ti si onaj talog taloga svakog drustva, sto bi se reklao white tras. Ko je tvom detetu otac cabri ili David??? sjasi vise sa coveka olosu sto bi ti rekla, i ti pricas o prostituciji a ti si sama to. Ti si hodajuca mizerija i kavgadzija u ciju god familiju da si usla posvadjala si, ti bez tuce ziva nis

Beka

13.06.2019 20:45

Ona laze Čabarkapa je oslobodjen te optuznice ova je nevidjeni manipulator dete nema majku skoro 2 god danas smo culi kako zna da sabira zato ima dete stresove preti joj ako nebude dobra da ce je ostaviti i vratiti se u rijaliti zato i piski nocu