SADA JE SVE JASNO! Aleksandra se poverila prijateljima, pa im otkrila ovo o SE*SU sa Davidom!

Ne želi to više.

David i Aleksandra
David i Aleksandra , Foto: printscreen

Ćerka Ljube Pantović se navodno požalila prijateljima da više nikada ne bi mogla da legne u krevet sa bivšim partnerom jer joj se gadi i sama pomisao na to da je imao seks sa poznatom starletom u "Zadruzi".

Aleksandra je bila psihički jako loše, ali konačno se dozvala pameti. Dok je boravila u Veterniku, nadala se da je Davidu Ana samo opsesija u rijalitiju i da će to shvatiti kada se vrati kući. Međutim, ubrzo je shvatila da mora da se oslobodi te iluzije i da izgradi novi život sa ćerkicom Magdalenom, pa je odlučila da se vrati u kuću oca Karađorđa u rodnoj Kaluđerici. Shvatila je da ne može nikoga na silu da zadrži i započela je novi, drugačiji život - otkriva izvor Kurira i dodaje da je bivša rijaliti učesnica više puta viđena u noćnom provodu okružena nepoznatim momcima.

- Aleksandra je počela da izlazi sa društvom i na taj način pokušava da izleči tugu. Za sada joj dobro ide jer je srećnija, zadovoljnija i posvećenija sebi. Skoro su je videli u centu grada, skockanu od glave do pete, i bila je sa nekoliko muškaraca i devojaka. Ni sa jednim muškarcem nije pokazivala nikakvu bliskost, ali rekla nam je da joj pišu neki momci. Cilj joj je da po završetku "Zadruge" porazgovara sa Davidom jer smatra da njihov odnos ne može da se završi tek tako i tražiće mu objašnjenje za preljubu. Ona samo želi taj razgovor i ništa više, a zaklela nam se da se neće pomiriti sa njim, sve i da joj on to traži. Kaže da više ne bi mogla da legne pored njega znajući da je bio prisan sa Koraćevom - završava izvor.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi