Aleksandra Subotić
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

- Sve druge ljubiš tako ovde. Što sam ja ovde ista kao sve? Ljubiš sve njihove obraze. Ti mene povređuješ iz sekunde u sekundu. Ja znam koliko si me voleo, zato imam napad panike. Ne želim više da me povređuješ - prebacivala je Aleksandra Davidu dok je on pokušavao da je poljubi.

- Kome stalno teraš inat. Hajde pre u pi*ku materinu. Popu*iš mi ku*ac - vikao je David u besu.

- Ja ti se kunem da sa tobom od sutra neću reč progovoriti jer si ti jedno samo živo biće. Muškarca koga sam ja zavolela, ja sam izgubila. Ti si ovde kamen - prekorila je Subotićeva Davida.

- Mene povređuje da neko beži od mene iz kreveta, mene povređuje da neko neće sa mnom da se kupa. Mene povređuje da neko sa svima seksualne kontacije. Ja sam tebi bila posvećena i izgubila silno vreme za to. Ja niti flertujem, niti se ljubakam, ti sve to radiš - prebacivala je Subotićeva.

- Pa brate u rijalitiju smo, zezamo se - pravdao se David.

David je Aleksandru poslužio i sa hranom koju je ona neprestano odbijala, a on je bio još uporniji. U nastavku možete videti kako su izgledale njhove svađe:

 

Komentari (2)

Seka

11.11.2018 13:50

Devojka IMA dijagnozu, to bolje znaju psihijatri! IMA nesto u njoj zanimljivo ali kada pocne da place uzas! David IMA da je sutne kao fudbalsku loptu ali kada izadju, ko normalan moze da podnese njemu ljubomoru i ispade is sekunde u sekundu?!?!?

Nena

11.11.2018 15:17

@Seka - Ooo ljudi, zar ne vidite da je ovo sve njihov dogovor??? Jel i danasnja veridba slucajna? Jel mislite da bi ona trpela Lunu pored sebe, da ne prosipaju pricu? Oni su svoje glumatanje vec dokazali u Parovima sa trudnocom i pobacajem...