Aleksandra Subotić i David Dragojević
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ: 

 

David Dragojević

printscreen

David Dragojević, Foto: printscreen

- Laž, nikada. Jednom sam u nju... tada je bilo jedini put. Sram te bilo! Napravila si priču tada kao da smo hteli. Moj problem je moj. Jedna moja devojka je ostala, tako da nemam taj problem. S*ks smo imali, ali sam ga vadio kao Brzi Gonzales. Da, evo lažem sve. Perem se zbog Ane. Hajde malo sedi na nošu. Ja da sam rekao tako nešto ovde bi me razapeli kao pitu zeljanicu. Nemam kako da dokažem neke stvari, ali nema veze. Braniću se rečima. Nikada nije bilo priče o tome - branio se David.

 

Aleksandra ja nastavila da tvrdi da Dragojević hteo da se ostvari kao otac, želeći muško dete.

- Svaki put sam govorila da ima vremena. Govorila sam mu da to ne čini njega manjim muškarcem. Pokušao jesi, ali ti nije uspelo. Sad ja ne smem da pričam ovde o tome. I te kako ću da pričam o svemu - govorila je Subotićka, a onda je novinarka pitala bivši par da li bi popili kafu nakon Zadruge 2, na šta su odgovorili. - Nije zaslužio ni tu kafu - odgovorila je Aleksandra, a onda je David dodao:

David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Evo, kada se sve završi zvaću je, kada mi budu isplatili honorar - našalio se David, a celu raspravu pogledajte u videu:

 

Komentari (1)

Duša

04.05.2019 13:21

Aleksandra bolje izmišlja ne Gebelsova propaganda.