Aleksandra Subotić
Alo!/Masanori Josida
Aleksandra Subotić

Alo!/Masanori Josida

Aleksandra Subotić, Foto: Alo!/Masanori Josida

Aleksandra Subotić i David Dragojević kriju da njegova majka Biljana Dragojević uzima hiljadu evra mesečno za čuvanje snajkine ćerkice.

Četvorogodišnja devojčica već mesec dana je u hraniteljskoj porodici, za koju je njena majka odabrala upravo porodicu svoga dečka, u koju ima neizmerno poverenje:

Pročitajte još:

 

- Aleksandra je pre ulaska u "Zadrugu" potpisala papire da dete daje u hraniteljsku porodicu Dragojević, tačnije, Davidovoj mami na čuvanje i poverenje. Davidova mama debelo profitira od toga, ona uzima 1000 evra mesečno! To je bio njen uslov i ona nije želela da čuje za čuvanje male Magdalene ukoliko ne pristanu na njene uslove.

- Inače, gospođa sa devojčicom ne provodi ceo dan , već samo određeno vreme. Magdalena ide u vrtić, pa posle vrtića ide u dnevni boravak. Kod nje samo dođe na spavanje i to je to. Desilo se da jednog petka nije mogla da je čuva, pa je priskočio Aleksandrin tata Karađorđe Subotić u pomoć. David hvali Aleksandru kako je super majka, ao na je već tri godine u rijalitiju, a dete joj ima četiri godine. Sramota je što je potpisala papir da daje dete u hraniteljsku porodicu pored žive babe i dete - priča izvor blizak akterima ove priče i dodaje da Biljana jedva čeka da se rijaliti završi kako bi naplatila svoj zarađeni novac od Aleksandre.

- Ona je dala dete jadnoj ženi, koja se odrekla sopstvenog sina Dejana zarad snajke od koje ima korist u vidu finansija. Ona beleži na papir koliko novca je zaradila od čuvanja Subotićkine ćerke, pa će na kraju rijalitija da joj ispostavi račun. Vreme je da David prestane da hvali svoju majku i porencira na tome kako ona obožava Aleksandrinu ćerkicu, jer da nije para koje uzima, ona nikada ne bi prihvatila toliku odgovorrnost da jedno malo dete bude pod njenim okom - zaklučio je izvor.

 

Komentari (6)

nada

30.10.2018 09:08

Znaci cela ljubavna prica se vrti oko novca - i jos jedana koja hoce samo profit - uzas !!!!!

JOANIKIJE

30.10.2018 09:25

Rijaliti - pranje para -----

зока

30.10.2018 10:01

Смањите мало, пуно је 1000€, а и нема ко да плати.Кажу људи, кад чажеш лажи округло, да се може котрљати.Иначе....

KojISteVarajici

30.10.2018 11:26

Ko koga ovde laze...Po Davidovoj prici onda bi Dragojevici trebali u zatvor,kako hraniteljska porodica,a on u papiruma priznao ocinstvo nad Detetom,onda su je gospodja baka!!!! Drzavo imas dokaze i ne reagujes!!!! A da nema ko da reaguje sory,gospodja sudija je u rijalitiju.. ...Hahaha Bedna drzavo!!!

Dragana

30.10.2018 12:48

SVASTA!!!! Ne postaje se hranitelj kako se nekom cefne. Prolazi se, i te kako, opsezna provera i priprema od strane Centar za porodični smeštaj kao i Centra za socijalni rad.

Nikola

30.10.2018 13:52

Izvor ove price su sepacke mahaluse Dalila i Emina Mujic 100%.