SVE ŠTO SAM STVORIO BILO JE IZ LJUBAVI! Kažu da je to život i da moram da se naviknem?! Vojaž otvorio srce, a ovim rečima pokazao šta stvarno misli o bivšoj devojci!

"Ponekad poželim, da sam opet dete i da mi sve stane barem na jedan minut. Da me niko ne zna, da ništa nemam, ali da osetim mir barem na jedan minut, baš kao nekad"

Vojaž
Vojaž, Foto: YouTube/Printscreen

Popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, koji je početkom januara raskinuo sa Breskvicom, prvi put posle kraha njihove veze podelio je sa fanovima svoje emocije i misli o ljubavi, ali i dotakao se zarade.

- Mnogo stvari se desilo u proteklom periodu, mnogo novih osećanja koje nikad do sad nisam osetio. Kažu to je život, navikni se na njega ili ne živi. Kažu sve je prolazno, pa zašto se onda uopšte navikavati na bilo šta? Ponekad poželim, da sam opet dete i da mi sve stane barem na jedan minut. Da me niko ne zna, da ništa nemam, ali da osetim mir barem na jedan minut, baš kao nekad - naveo je on i dodao:

- Sve što sam ikada stvorio, stvorio sam i radio iz ljubavi. U nju sam se kleo. I kad bi me pitali šta sad mislim o ljubavi, rekao bih sve najlepše. To je divna iluzija, u kojoj momenat zadovoljstva traje kratko, a bol uzrokovan njom jako dugo. Ali moj savet je volite, zauvek. Ja definitivno hoću - ističe Veruović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VOYAGE (@voyage.mp3)

Vojaž je i odgovarao na pitanja svojih fanova, a jedno je bilo vezano za zaradu, te kako raspoređuje novac.

- Kakav ti je money menagment - glasilo je pitanje.

- Imam jako jednostavan sistem obrta novca. 90 odsto primanja čuvan i stavljam na stranu, a 10 odsto koristim za svakodnevnu upotrebu i sitna ulaganja. Nema potrebe da se razbacujem i glupiram, ciljam da na duge staze imam više svojih investicija i biznisa koje bih mogao da vodim - odgovorio je Vojaž.

Kako je Vojaž reagovao kada je čuo Breskvicu, i zbog čega je bio na ivivi suza, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi