Televizije i portali ne prestaju da izveštavaju o Sofiji, otkrivaju razlog zbog koga su ona i Jović srećniji nego ikad (FOTO)

Alo.rs/M.A. | vip 2021-02-25 19:26:33 2021-02-25 19:26:33

"Ona je jedna žena koju smo jedva dočekali u Frankfurtu. Sofija je u svojoj rodnoj zemlji Srbiji velika zvezda. Fudbalere ne treba samo da interesuje da je Sofija Lukina verenica, već svi treba da znaju da je ona jako srećna sa Jovićem"

PrntScrn

Izabranica Luke Jovića nakon što je uspešno gradila karijeru u Španiji dok je njen partner igrao za Real Madrid, uspela je da nađe svoje mesto i na modnoj sceni u Nemačkoj gde se nedavno preselila sa Lukom i njihovim sinom Aleksejem.

Sofija je i danas dokazala da gde god se pojavi svi uzdišu za njom.

Ona je potpisala ugovor sa jednom prestižnom agencijom u Nemačkoj - "EastWestModels", a koliko su oduševljeni izgledom naše manekneke svedoči i to da su sa poznate televizije RTL došli da je snimaju.

I pre nego što je napustila Madrid, poratli i novine širom Nemačke su već pisali o njenom izgledu, a čini se da će tek lepa plavuša popunjavati stranice tamošnjih medija.

Nemci su posebno istakli koliko su jedva čekali da Sofija dođe u njihovu zemlju:

Podsetimo, Luka je igrama u dresu Ajntrahta privukao pažnju svih velikih klubova iz Evrope, a upravo iz kluba u koji se vratio na zimskom prelaznom roku je i otišao u kraljevski klub Real Madrid 2019. godine.

Expand player
Pogledajte više