Svi su juče gledali GOLIŠAVOG MILANA JEVĐIĆA i to što mu je između nogu, a JEDAN DETALJ NIKO NIJE PRIMETIO!

M. I. | vip 2018-07-19 16:30:06 2018-07-19 16:30:06

Student koji je obmanuo Srbiju i pričao kako nema šta da jede, još jednom je sam sebi "uleteo u usta".

Screenshoot Prva

Milanova tužna životna priča ispričana pre nekoliko meseci u emisiji "Život priča", koja govori o njegovom teškom odrastanju bez roditelja, mukotrpnom studiranju i odličnom uspehu iako "nekada nema šta da jede", dobila je potpuno drugačiji obrt kada su se u medijima oglasili Jevđićevi dobrotvori i ispričali kako su mu mesečno slali na stotine evra.

Nakon ovakvih navoda, Milan nije želeo previše da "duži priču", već se povukao iz javnosti i ostavio mnoge stvari nedorečene.

Nekoliko meseci nismo znali šta se dešava sa njim, ali Jevđić se juče ponovo aktivirao na društvenim mrežama i bez pardona objavio fotografiju na kojoj se skinuo u gaće, želeći da se pohvali svojim predanim radom u teretani. Ali tu nije kraj, Milan se uslikao telefonom marke "iphone" i to modelom pozamašne veličine čija se cena kreće od 500-1000 evra.

Nismo znali da li pre da gledamo u njegove ogromne mišiće na nogama ili u bicepse koji pucaju ispod majice, a ubrzo nakon pisanja našeg portala, Jevđić je uklonio fotografiju sa svog profila na Instagramu.

Srećom, uspeli smo da je screenshot-ujemo, jer tek smo danas primetili još jedan zanimljivi detalj. Naime, jasno se vidi da ovaj siromašni student medicine poseduje zavidnu kolekciju, mahom firmiranih, patika o kojoj obični momci mogu samo da sanjaju. Svakako, moguće je da fotografija nije napravljena u Milanovom stanju, ali čisto sumnjamo budući da se ovakvi selfiji obično prave u svom domu. 

Expand player
Pogledajte više