Srpska princeza u drugom stanju?!

Nikolina Marić | vip 2017-10-07 17:39:06 2017-10-07 17:39:06

Svi komentarisali njen stomačić.

Marko Đoković

Iako je tokom čitavog dana vreme bilo promenljivo, kada su mladenci izašli sa Belog dvora i uputili se ka crkvi ugrejalo je sunce. Mnogi su to prokomentarisali kao znak da će njihova ljubav dugo trajati.

Mlada je blistala u elegantnoj venčanici, koju je, kako saznajemo, dobila na poklon od naše slavne kreatorke Roksande Ilinčić, dok se princ opredelio za klasični frak. Zapažena je bila i kuma, švedska princeza Viktorija.

Činodejstvovao je patrijarh srpski Irinej. Služba je bila veličanstvena i ispoštovani su svi srpski običaji. Kada su izgovorili sudbonosno „da”, princeza Danica je zaplakala, a na kraju službe mladenci su od patrijarha na poklon dobili Bibliju.

Ono što su komentarisali gotovo svi prisutni kada su videli princezu Danicu jeste njen stomačić. Po rečima zvanica, ona je u drugom stanju, iako do sada ni princ Filip, ali ni ona, nisu podelili sa javnošću ovu informaciju.

Nakon crkvenog venčanja, zvanice su se uputile u Beli dvor, gde je upriličen svečani prijem u čast venčanja prinčevskog para.

Mladenci su goste dočekali u salonu, uz Orkestar Svetog Đorđa, čiji je Filip pokrovitelj. Ubrzo nakon što su sve zvanice pristigle, prinčevski par je zaigrao tradicionalno srpsko kraljevsko kolo, koje se igralo na dvorovima početkom 20. veka. Ovim činom su izazvali pravo oduševljenje među zvanicama, da bi usledio i prvi svadbeni ples.

Inače, mladenici su uoči venčanja izjavili da će njihovo zavetovanje pred Bogom biti omaž venčanju kralja Aleksandra i kraljice Marije, a poznavaoci kažu da su u tome i uspeli.

 

 

Expand player
Pogledajte više