Saša raspametio publiku, a onda je uradio JEDNU STVAR i nastala je HISTERIJA

D.R | vip 2018-12-25 15:47:08 2018-12-25 15:47:08

Koncert u Sarajevu će svi dugo pamtiti

Dušan Petrović

Pop zvezda Saša Kovačević još jednom je dokazao zbog čega je najtraženiji i najpopularniji muški pevač sa naših prostora. Kovačević je u subotu veče održao spektakularni koncert pred 15.000 fanova u sarajevskoj "Zetri" i napravio atmosferu koju će fanovi iz Bosne i Hercegovine dugo pamtiti.

Srpski pop muzičar otpevao je svoje najveće hitove, a publika je bila u transu skoro tri sata koliko je Kovačević bio na bini.

U jednom trenutku, kako bi imao još bolju interakciju sa fanovima, Kovačević se spustio sa bine i ušao u prvi red gde su bili najvatreniji ljubitelji njegove muzike. Oni nisu mogli da veruju da se odlučio na takav gest, pa su pokušavali da ga dodirnu i uglas dozivali njegovo ime.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Zivim da te volim! ❤ #sarajevo #zetra #sasakovacevic #skmedia #sk

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Dec 24, 2018 at 1:11pm PST

Kao specijalni gosti na Sašinom koncertu u "Zetri" pojavili su se Ljuba Stanković, Anid Ćusić i Džejla Ramović, čime je Saša još jednom dokazao da podržava mlade talente.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

HVALAAA SARAJEVOOO! ?❤ #zetra #sarajevo #sk #sasakovacevic #koncert

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Dec 22, 2018 at 3:48pm PST

Da je atmosfera na koncertu bila kao na najboljoj žurki, dovoljan dokaz su fotgrafije i video snimci koji su te večeri nastali, a u galeriji pogledajte kako je bilo na koncertu ovog mladog muzičara koji će svoj naredni nastup održati na Platou ispred Doma Narodne skupštine za doček 2019. godine.

 

 

Expand player
Pogledajte više