Jelena Janković
Alo/Dejan Boškov
Jelena Janković

Alo/Dejan Boškov

Jelena Janković, Foto: Alo/Dejan Boškov

Otkako je 2012. godine raskinula šestogodišnju emotivnu vezu s crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Jovanovićem, gotovo se ništa nije moglo čuti o njenom ljubavnom životu.

Od svih je uspešno krila svoje izbore, a sada joj to nije pošlo za rukom - kako se priča, ona je već nekoliko meseci u tajnoj vezi s doktorom Brankom Baraćem.

- Nakon teniskog turnira koji je Jelena igrala u Beogradu zajedno sa Novakom Đokovićem, javnost je ubrzo saznala da je najuspešniji srpski teniser pozitivan na virus korona. Međutim, nije bilo poznato da je Jelena takođe bila pozitivna, već se u javnosti samo pisalo da će biti testirana. Upravo zbog korone morala je da potraži lekarsku pomoć.

Jelena Janković

ALO! Dejan Boškov

Jelena Janković, Foto: ALO! Dejan Boškov

I baš kao na filmu, tako se dogodila ljubav sa doktorom s kojim se prvi put srela u ordinaciji. Jelena je otišla na pregled kod doktora Branka, a simpatije su se odmah dogodile. Teniserka se posle nekoliko nedelja izlečila od virusa, a sa doktorom je ostala u kontaktu, te su počeli zajedno da izlaze. Ubrzo su uplovili u romansu, koja od tada traje.

Kada je vanredno stanje ukinuto, ljudi su ih viđali u restoranima u Beogradu kako uživaju u zajedničkom vremenu, a u pojedinim momentima bili su veoma prisni, te ljubavni par svoje emocije nije želeo da krije od znatiželjnih pogleda okoline - otkriva izvor blizak paru i dodaje:

- Čim su se otvorile granice, spakovali su kofere i otputovali na crnogorsko primorje, što je ujedno i njihovo prvo zajedničko putovanje. Društvo im sve vreme prave prijatelji sa kojima su zajedno otputovali. Jelena ne skida osmeh, pa je evidentno da joj nova ljubav prija. Nakon odmora oni imaju u planu da se vrate u Beograd.

Inače, doktor Branko je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji. Radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Branko Barać

Facebook

Branko Barać, Foto: Facebook

Danas je odjeknula vest da je nekada najbolja teniserka sveta u blaženom stanju, mi joj čestitamo i predstavljamo Vam kako izgleda otac Jeleninog deteta.

Branko Barać

Facebook

Branko Barać, Foto: Facebook

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Second hand

25.11.2020 22:04

Uhvatila zadnji voz!!! Daj sta das!!!

Snežana

26.11.2020 01:30

Kakav primitivan luzerski komentar. Kakav zadnji voz. Mlada uspešna, ostvarena. I sad je vreme za porodicu. Sve čestitke i puno sreće

Ja

26.11.2020 06:32

Lepi ko upisani. Devojcica?

lanmistefanovic

26.11.2020 08:02

Kad moze ona njanjava ivanovicka, moze i Jeca, samo sto je ona sa Srbinom a ne sa nemcem !!