Lepa Jana iz Niša predstavlja lepote Srbije!

S. Selimović | vip 2018-08-13 17:37:19 2018-08-13 17:37:19

Nišlijka Jana Radulović predstavljaće Srbiju na prestižnom takmičenju „Miss Tourism World 2018“ u Kini od 13. do 28. septembra!

Promo

Jana je od ove godine studentkinja Ekonomskog fakulteta u Nišu, koji je upisala na budžetu pod rednim brojem 1!

- Naravno da sam presrećna. Želje mi se ove godine ostvaruju. Nedavno sam se upisala kao prva na Ekonomski fakultet, a sada putujem u Kinu, gde ću sa ponosom predstaviti turističku ponudu najatraktivnijih destinacija u Srbiji, ali i našu zemlju u celini. Naravno da ću uživati u tom putovanju i radovati se druženju i visokom plasmanu koji sam rešila da postignem - rekla je Jana Radulović za „Alo!“.

Više od 80 država okupiće se u septembru na najvećem svetskom takmičenju u lepoti kada je reč o promociji turizma. Našu zemlju, prirodne lepote i turističke mogućnosti u posebnoj etno-stilizaciji i etno-haljini predstavljaće studentkinja iz Niša, koja je prošle godine pobedila na izboru za mis Niša i južne Srbije. Prelepa Jana potom je kao učesnica zvaničnog izbora za mis Srbije ušla u top pet finalistkinja i time osvojila pravo da ode na prestižno planetarno takmičenje.

- Odluku da Jana predstavlja našu zemlju donela je kompanija „Miss Yu“, koja je od jedina ovlašćena, osim za ostala takmičenja, i za organizaciju zvaničnog izbora „Miss Tourism Serbia“ - saopštila je Vesna Jugović de Vinča, vlasnica kompanije.

- Devojke koje su se plasirale u top pet su svojevrsna reprezentacija Srbije u lepoti i svaka od tih visokoplasiranih devojaka odlazi na svetska takmičenja, počev od „Miss World“, „Miss tourism World“, „Miss Universe“, „Miss Earth“, „Miss Eco“, „Miss Intercontinental“, „Miss Grande“ - objašnjavaju nam u kompaniji „Miss Yu“, koja već 23 godine producira i drži pomenute licence za Srbiju.

- Ovo su zvanična takmičenja u okviru svetske asocijacije lepote.

Postoje i druga takmičenja sa sličnim nazivima, ali ona nisu zvanična i mi na njih ne šaljemo naše predstavnice - kažu u toj agenciji za „Alo!“.

Expand player
Pogledajte više