Duško Tošić je živeo u domu za nezbrinutu decu, a sada ovako pomaže siromašnima!

Olivera Konatar | vip 2018-08-20 20:58:17 2018-08-20 20:58:17

Najnoviji broj magazina VIP donosi ekskluzivne priče o poznatim ličnostima.

Alo!/

Poznato je da "Alo!" stalno nalazi način kako da obraduje svoje čitaoce i zahvali im se na vernosti, pa smo samo za Vas, dragi naši čitaoci, odlučili da vam svakog utorka poklanjamo još ekskluzivniji i bolji magazin. Bolji papir, bolja štampa i još bolje priče. Jer vi to zaslužujete!

Sutra kupite "Alo!" i za samo 25 dinara na poklon dobijate još bolji magazin VIP u kojem možete da saznate sve što zvezde žele da sakriju od javnosti!

Novi broj VIP magazina donosi ekskluzivnu istinu o teškom odrastanju fudbalera Duška Tošića i otkriva sve detalje njegovih planova da pomogne sirotištu u kom je proveo nekoliko godina.

 

U poseti njegovog rodnog sela saznali smo koliko je uložio u novu kuću koju je sagradio roditeljima, ali i razgovarali sa prvim komšijama o porodici Tošić.

Ekipa VIP magazina verno je pratila poznate, a ovog puta ulovili smo starletu Tijanu Ajfon u vožnji skupocenog automobila.

Koliko košta njen četvorotočkaš i u kakvim nevoljama se našla na ulicama prestonice saznajte u novom broju.

Prorok nam je otkrio mračnu sudbinu poznate manekenke Sofije Milošević, ali i da li će naći sreću pored čoveka “debelog novčanika”.

Na škakljiva pitanja odgovara Đole Đogani, Sanja Stanković, a Marina Visković u otvorenom intervjuu otkriva detalje svog privatnog života i u kakvom je odnosu sa folk divnom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima od sutra, 21. avgusta 2018. i koji dobijate na poklon uz dnevni list “Alo!”.

Expand player
Pogledajte više