CECA KONAČNO PROGOVORILA O DEČKU ZA KOG NIKO NE ZNA: Ništa nije kao što ste očekivali!

Hit/R.J. | vip 2018-08-08 11:04:13 2018-08-08 11:04:13

Pevačica konačno priznala sve o svom ljubavnom životu!

Alo!/Dejan Briza

Svetlana Ceca Ražnatović svoj emotivni život krije od očiju javnosti, ali nije da nema partnera! Konačno je progovorila i priznala sve!

Ona je sada u iskrenoj ispovesti otkrila da od poslednjeg muškarca kojeg je predstavila u javnosti ona ponekad ima partnera, ali ga ne pokazuje u javnosti, jer joj tako više odgovara.

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jul 20, 2018 at 8:58am PDT

"Ja sam sebi organizovala život na način na koji sam želela i trudim se da ga držim dalje od očiju javnosti. Da li imam partnera ili ne, ne želim da delim sa medijima. Jednom sam to uradila i to samo da ne bi ljudi govorili: "Eto, ona kao nikog nema, krije ili folira." To sam uradila iz lične egzibicije, ništa drugo", rekla je Ceca i dodala da se zbog toga nije pokajala:

"Ne, ne kajem se zbog stvari koje uradim. Zrela sam žena, stabilna, ne zavisim ni od koga. Sve što uradim, uradim sama. I ako pogrešim, snosiću greške. Ne kajem se, jer ništa loše nisam uradila. Ponavljam, i kada imam nekoga, ne eksponiramo se, ne slikamo se, ne pojavljujemo se. Manje me boli glava, čim se umešaju mediji, ode sve na doboš", objasnila je folk diva.

Expand player
Pogledajte više