Bogdan Bogdanović hoće da smuva Kiju!

Srpski telegraf | vip 2018-06-27 23:25:44 2018-06-27 23:25:44

Košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović bacio je oko na još zakonitu suprugu Slobe Radanovića, Kristinu Kiju Kockar!

Alo!/Dejan Briza

Oni su se zbližili na koncertu Jale Brata i Bube Korelija, koji su održali na Tašmajdanu 23. juna, piše Srpski telegraf.

Par je imao vremena da na miru proćaska, iako su bili u poprilično velikoj gužvi.

- Kockareva je došla u pratnji nekoliko drugarica, dok je Bogdanović uživao u društvu nekoilko drugara. Kada je saznao da je i stjuardesa na koncertu, preko zajedničkih prijatelja odmah je došao do nje, pa su brzo počeli da ćaskaju. Kristina mu se odmah svidela, a nakon što su se rastali, zatražio je njen broj telefona od jednog zajedničkog prijatelja kome se brzo poverio i rekao da mu se Kija dopada. Pričao je o tome kako je Kristinu smatrao bezosećajnom devojkom zbog nejnog ponašanaj u rijalitiju, iznenadilo ga je koliko je ona prijatna osoba sa stavom. Sudeći po tome koliko je govorio o njoj nakon što su razgovarali, nema sumnje da joj je odmah poslao poruku i da su počeli da se dopisuju. Da li će se nešto desiti između njih, videće se u narednom periodu - rekao je izvor tog lista.

Expand player
Pogledajte više