Iza brave
printscreen
Iza brave

printscreen

Iza brave, Foto: printscreen

Iskustva bivših robijaša , svedoci i dokazni materijal, koji će biti prikazani dovešće u pitanje zvanične istrage i presude.

Sasvim je izvesno da će se posle serijala emisija koje simbolično nose naziv "Iza brave“, mnogi postupci ponovo pokrenuti, nevini biti oslobođeni, a, pravi krivci se konačno naći u zatvoru.

Tim koji radi ovaj serijal, potpuno je nov, veoma stručan novinarski i operativno i nikad eksponiran u javnosti!

- Svesni smo da ima i onih kojima istina nije imperativ, i baš zbog takvih, ne želimo naše saradnike da izlažemo neprijatnosti neistomišljenika - objasnili su u Hepi televiziji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @iza_brave

- S druge strane, ne želimo da na nas neko utiče. Mnogi su proglašeni krivim i odslužili u zatvoru kaznu za zločin koji nisu počinili. Za te greške uglavnom su odgovorni nedovoljno razvijeni načini istrage, ali i postupci suđenja, razne životne okolnosti. Naš cilj je da se tome stane na put. Svesni smo da ćemo naići na otpor i pritiske od onih koji imaju svoje odabrane krivce, ali ovo će biti emisije pravde, ne samo prava. Vođeni smo idejom da javnost ima pravo na istinu!

Ko su i gde se nalaze odgovorni za mnoge propuste u istrazi I tokom suđenja, kao I kakvi su ljudi postali izvršioci krivičnih dela, posle toliko godina provedenih u zatvoru, javnost će detaljno saznati večeras od 20:50 u emisiji “Iza brave”.

Tagovi