Ana Kokić
Alo
Ana Kokić

Alo

Ana Kokić, Foto: Alo

Ana Kokić nikada nije bila izazovnija! Dok pojedini pišu da se nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena povukla u sebe i da nije preterano raspoložena, Kokićeva je zlim jezicima zapušila usta. Atraktivna plavuša se na nastupu u Trebinju pojavila u izuzetno provokativnom izdanju, a crni triko, koji joj je savršeno stajao, prekrila je neobičnom bundom. Ana je održala spektakularni koncert na otvorenom pred nekoliko hiljada ljudi, koji su zajedno sa njom dočekali novu godinu po julijanskom kalendaru.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom trenutku Ana je dobila nesvakidašnju ponudu iz publike.

- U pauzama između dve pesme jedan od momaka koji su stajali u prvom redu, ispred bine, iz sveg glasa doviknuo je Ani: „Udaj se za mene!“ Kada je to čula, Ana je bila pomalo zbunjena i šokirana, a kada je videla dečka koji joj maše iz publike, nasmejala se i nastavila sa nastupom. Ovo je bilo veliko iznenađenje za nju, a svi u publici nagradili su hrabrog mladića aplauzom - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Ana Kokić

Alo

Ana Kokić, Foto: Alo

Pop pevačica je pevala skoro tri sata, kako svoje, tako i hitove kolega, a publika je bila oduševljena. Ana je za „Alo!“ otkrila kako se provela u Trebinju.

- Zaista je bilo fenomenalno, publika je sjajna i volela bih da ponovo dođem u Trebinje i zajedno sa svojim bendom napravim dobar provod. Uprkos činjenici da je temperatura bila ispod nule, publika je došla u velikom broju i hvala im na tome - kaže Ana, koja je noć nakon nastupa provela u Trebinju.

- Oni su sjajni domaćini, osećala sam se prelepo i hvala im na tome - rekla je pop pevačica za „Alo!“.
Podsećanja radi, pop pevačica Ana Kokić i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, rešili su da stave tačku na deset godina dug brak, a u zajedničkom saopštenju su otkrili da će nakon svega ostati prijatelji.