Peni Lankaster i Rod Stjuart
Profimedia
Peni Lankaster i Rod Stjuart

Profimedia

Peni Lankaster i Rod Stjuart, Foto: Profimedia

Rod Stjuart ima osmoro dece, a najmlađeg sina je dobio sa 66 godina.

Kaže da je biti roditelj najponosniji, ali i najskuplji osećaj na svetu.

Njegova supruga, Peni Lankaster je ispričala da pevač ne toleriše nikakav nered u svojoj kući i ima delotvorne načine kojima kažnjava decu kada ako prekrše neko pravilo.

- Kada kod nas dođu Rodove ćerke i dovedu pse u kuću, a ne počiste kakicu za njima, on im taj izmet ostavi ispod sedišta u automobilima - rekla je Peni.

Stjuart se naljuti i kada njegovi sinovi zaborave da isključe svetlo u kući ili se ponašaju ružno prema svojoj majci, pa ih kazni na njima najbolniji način.

- Zaključa im sobu u kojoj igraju igrice i na kartonu napiše da imaju zabranjen ulaz i šta su loše uradili - otkrila je pevačeva supruga.

 

 

Celebrating Gary with family in NYC. Happy Birthday, mate! ??

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart) on Aug 28, 2016 at 4:40pm PDT

 

Uprkos tome što je Stjuart opsednut urednošću, Peni kaže da najviše voli da provodi vreme kod kuće sa svojom decom.

- Jako je angažovan kao otac. Često pokupi decu iz škole, a oni to obožavaju jer vozi Lambordžini ili Ferari - objasnila je Peni koja sa pevačem ima sinove Alastaira i Ajdena, a u braku su 10 godina.

Osim njih Stjuart ima još šestoro dece.

Stuajrt je najmlađe dete, a Ajdena je dobio nakon što je njegova supruga bila na tretmanu vantelesne oplodnje i rekao je da mu je dosta potomaka.

- Kancelarija je zatvorena. Ne mogu više imati dece, inače ići ću na turneje dok ne napuni 90 godina - našalio se pevač koji je prvi put postao otac sa 17 godina.

Kaže da je najbolji i najponosniji osećaj kada gledaš svoju decu, ali i najskuplji

Komentari (1)

nedjo

22.01.2018 23:55

svaka mu cast