Ema Roberts
Profimedia
Ema Roberts

Profimedia

Ema Roberts, Foto: Profimedia

Glumica može da se pohvali sa 2.546 kvadratnih metara stambenog prostora, koji između ostalog sadrži bazen sa uređenim spa centrom, dve terase, kamin, povrtnjak i pansion sa kancelarijom.

Ema Roberts zaista je ozbiljno shvatila izreku „sve staro ostavljam iza sebe, u novu godinu sa novim“ u 2021. godini. Ne samo što je u novu godinu ušla sa posebnom ulogom - postala je majka sina Rodesa, već je pored glume i muzike uplovila i u producentske vode, a sada je rešila da se počasti i novom nekretninom u Los Anđelesu.

Novi glumičin dom je u kolonijalnom stilu, a smešten je iza visokih kapija i raznolikog zelenila koji garantuju privatnost u mirnoj ulici u Holivudu. Kuća datira iz ranih dvadesetih prošlog veka, a Ema je za nju iskeširala 3,2 miliona dolara prema pisanju stranih medija. Imanje se prostire na više od 2.500 kvadratnih metara, a vila koja je u središtu sadrži tri spavaće sobe i dva i po kupatila, uključujući glavni apartman na drugom spratu sa privatnom terasom i pogledom na dvorište. Odvojena garaža za dva automobila na imanju pretvorena je u kombinaciju pansiona i kućne kancelarije.

Glavna kuća sa belim štukaturama takođe sadrži kuhinju za jelo prepunu vrhunskih uređaja, plus obilje formalnog i neformalnog životnog i trpezarijskog prostora.

Novi glumičin dom okružen je raznim drvećem, te podseća na mini džunglu. Dvorište nudi bazen sa uređenim spa centrom, kaminom i sadrži dosta prostora za odmaranje i sunčanje, a sve je ušuškano u bujno zeleno lišće. Visoka živa ograda potpuno drži imanje odvojenim i privatnim od spoljneg sveta. Ono čime se ovo imanje odvaja od drugih jeste što ima i lični povrtnjak, te će glumica sama moći da sadi i ubira plodove iz svoje bašte.

Vest o novoj kupovini tridesetogodišnje Eme stigla je samo nekoliko meseci nakon što je navodno finalizovala prodaju svog prethodnog prebivališta u Los Anđelesu. Taj dom, koji takođe datira iz ranih dvadesetih prošlog veka, nalazi se u otmenoj zajednici zatvorenog parka u Los Felizu. Svetložuta kuća od 3.800 kvadratnih metara prodata je u oktobru za nešto manje od šest miliona dolara.

Komentari (1)

Mica Haubica

14.04.2021 21:50

ko je sad pa ova? Odakle ih vadite, jel iz frižidera?