FILMSKA SCENA UŽIVO U PROGRAMU! Upali u studio usred emisije i opljačkali voditelja i goste! (VIDEO)

U prostorijama onlajn radio stanice u Sao Paolu u utorak se odvila prava filmska scena.

Pljačka
Foto: Screenshoot Youtube

Naime, petorica razbojnika upali su u prostorije onlajn radio-stanice "SOT" u Sao Paulu, u utorak oko 21 sat, predstavljajući se kao vozači za isporuku hrane.

Jedan od pljačkaša je kod sebe imao pištolj, a kada je ova neverovatna pljačkaška banda upala u studio radijski voditelj je upravo završavao svoju emisiju.

 

Gosti u studiju bili su šokirani ovim upadom, počeli su da skaču sa svojih sedišta i baš kao na filmu podižu ruke uvis kako bi se predali, dok su im lopovi pretili i upozoravali ih da ostanu mirni ukoliko ne žele da umru. Čitavo dešavanje u studiju ovog radija zabelezeno je na video-snimku.

Radijski voditelj Žosimar Martines je povikao: "Ostanite mirni, smirite se", a lopovi su počeli da od šokiranih ljudi otimaju mobilne telefone, nakit, satove i novac.

Iako su razvojnici znali da se ovaj program emituje uživo preko društvenih mreža, to ih nije sprečilo da izvrše pljačku.

Gledaoci su u neverici posmatrali kakav se zločin odigrava pred njihovim očima.

Alesandro Santos, vlasnik radio-stanice, otkrio je da je on otvorio vrata otmičarima, misleći da isporučuju hranu njegovim radnicima.

 

- Rekli su mi da su doneli hranu i otvorio sam im vrata bez razmišljanja. Čim su ušli, jedan mi je stavio pištolj na glavu i rekao mi je da uđem unutra. Detektivi pokušavaju da pomoću snimka identifikuju počinioce ovog zločina.

Pogledajte kako se ova pljačka odvijala:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi