UPRAVO POTVRĐENO: Čuvena glumica se udavila u jezeru!

On je već tada izjavio da se pretpostavlja da se utopila tako što se verovatno upetljala u nešto što se nalazi u jezeru, te da joj nije bilo spasa.

Naja Rivera
Foto: Instagram/nayarivera

Nakon nekoliko dana potrage u jezeru Pir, telo 33-godišnje glumice i pevačice Naje Rivere je pronađeno i potvrđeno je da je to ona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Naja je prošle srede otišla sa četvorogodišnjim sinom Džosijem na jezero Pir, gde je iznajmila čamac. Kada je prošlo vreme koje je bilo predviđeno za iznajmljivanje čamca, radnici su odmah krenuli u potragu za njom i pronašli su njenog sina na severnom delu jezera. On je spavao u čamcu, na sebi je imao prsluk na naduvavanje, dok je drugi prsluk, koji je trebalo da nosi glumica, bio pored njega. Od glumice nije bilo ni traga ni glasa.

Naja Rivera
Foto: Shutterstock

Jedinica za spasavanje odmah je krenula u potragu, ali je sve to otežavala činjenica da je jezero prljavo i da u njema ima mnogo trave. Šerif je već tada izjavio da se pretpostavlja da se Naja utopila tako što se verovatno upetljala u nešto što se nalazi u jezeru, te da joj nije bilo spasa.

Ipak, porodica i prijatelji u to nisu želeli da veruju, već su se do poslednjeg trenutka nadali da će se pojaviti živa. Nažalost, u ponedeljak ujutru, nakon šest dana potrage, njeno telo je pronađeno kako pluta na severoistočnom delu jezera.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Šerif koji je vodio potragu za Najom izneo je u javnost novu informaciju - sin glumice je gledao svoju majku kako se utapa.

- Dala je svu svoju snagu da vrati sina u čamac, ali nije imala dovoljno snage da spasi sebe - rekao je šerif.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi