Nikol Šercinger
Screenshot Instagram
Nikol Šercinger

Profimedia

Nikol Šercinger, Foto: Profimedia

Popularna pevačica Nikol Šercinger (41) je juče na svom Instagram profilu je objavila tužnu vest - njen brat od strica je ubijen.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njen brat od strica, Džon Federik (35) ubijen je 26. oktobra na Floridi. Vozač je pobegao sa lica mesta i policija je još uvek u potrazi za njim.

Pevačica je na svom Instagram profilu napisala da joj je srce slomljeno i podužom porukom se oprostila od brata objavivši njegovu fotografiju.

- Ovo je kao noćna mora iz koje se nikad nećemo probuditi... S najtežim bolom u srcu kažem zbogom mom prelepom rođaku Džonu Boju. U subotu, 26. oktobra u 3 ujutro, oduzet je njegov život, na Floridi, u Fort Loderdejlu. Moja porodica prolazi kroz agoniju sa spoznajom da ga je neko udario u glavu i samo ga ostavio tamo da umre - napisala je Nikol.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Oct 30, 2019 at 8:57am PDT

- Moj divni brate, mnogo te volim. Ovaj svet je bio bolje mesto dok si ti bio deo njega. Nikada te nećemo zaboraviti i nosićemo te sa sobom zauvek - uputila je pevačica poslednji pozdrav Džonu.

Nikol Šercinger

Profimedia

Nikol Šercinger, Foto: Profimedia

 

Nikol je zamolila da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o nesreći da istupi, ili da se počinilac javi: "Ko god da je ovo učinio, molim ga da ima dostojanstva i snage da se prijavi". Osim toga, porodica nudi i novčanu nagradu kako bi došla do informacija o nesreći.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!