Tifani Tramp
Alo.rs
Tifani Tramp

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Gotovo celu nedelju je izdvojila najmlađa ćerka Donalda Trampa, Tifani, za proslavu svog 27. rođendana. Ona obilazi klubove, restorane, uživa u velikom društvu na plaži, a zbog toga što luduje u jednom od najvećih žarišta koronavirusa na Floridi, besni Amerikanci napravili su poseban hešteg za nju na Tviteru, pod nazivom “ByeTiffany” (Zbogom Tifani).

Tifani Tramp

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je posetila gotovo sve klubove, zabava se s povećim društvom, u kojem je i njen dečko Majkl Bulos, nastavila na plaži gde je, sudeći po nastalim paparaco fotografijama, u prozirnoj čaši bilo nešto malo jače od kafe ili frapea.

https://twitter.com/i/status/1316785021093470208

Zbog toga što nije pazila ni na jednu epidemiološku meru i socijalnu distancu, ljudi su besno komentarisali na Tviteru njeno ponašanje i poručili “da stavi je.... masku na lice”.

Od njenih slika i snimaka iz provoda ubrzo su napravili i video montažu proslave koja je postala ubrzo viralna, a sve pod hashtagom”ByeTiffany”. Kritičari joj zameraju manjak saosećanja i empatije tokom pandemije koronavirusa, baš kao i celoj porodici Tramp.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Srbijo Zuta kuco

18.10.2020 11:54

Saosecanje je empatija ali na srpskom. Srpski jezik je prelep. Pored reci saosecanje imamo i reci sa istim znacenjem: samilost, milosrdje, širokogrud, dobrotvorni, plemenit, milosrdan, darežljiv, dobar, čovečan, samilostan, dobročiniteljski, nesebičan, human, velikodušan