Demi Mur
YouTube/printscreen
Demi Mur

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Do porodičnih problema i loših odnosa došlo je kada je Demi pokušavala da dobije dete sa tadašnjim suprugom, glumcem Eštonom Kučerom, a kao što je poznato, za glumicu je to bio užasan period jer se trudnoća završila tragičnim pobačajem.

Talula se na ovaj poseban dan za sve majke emotivnom objavom obratila svojoj majci, uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on May 10, 2020 at 10:41am PDT

- Nisam pričala sa mamom skoro tri godine, a tokom tog teškog vremena ovaj dan bi mi pao još teže, pa bih se pretvorila u prašinu. Sećam se da sam se vozila do posla kada sam na radiju čula reklamu koja je bila tako vesela - "Parfem koji bi svaka mama istinski obožavala". Bio je to jedan jako težak period - napisala je.

- Kako god, moja priča se promenila. Tokom odrastanja, shvatila sam da moram imati više razumevanja za svoju majku i sposobnost da oprostim. Tri godine se nisu pretvorile u večnost. Ukoliko me lično poznajete, znate koliko mi je majka važna u životu. Često se pitam kakav bismo odnos izgradile kada bih upoznala 26-godišnju Demi. Mislim da bismo se smejale do besvesti - napisala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on Apr 6, 2020 at 1:35pm PDT

- Uživam u onome ko si, Demi Mur, i svemu čemu nastavljaš da me učiš. Svedok sam toga šta ovaj dan znači za tebe i odakle si došla. Svaki tvoj savet je vredan i pozlaćen. Volim te. Zauvek tvoja - zaključila je najmlađa ćerka Demi Mur.

Brus Vilis i Demi Mur važili su za zlatni par Holivuda. Imaju tri ćerke: Rumer, Skaut Laru i Talulu Bel. Venčali su se 1987. godine, a razišli nakon 13 godina zajedničkog života. Brusu je ovo bio prvi brak, a Demi je već imala razvod iza sebe. Sa Eštonom Kučerom bila je u braku od 2005. do 2013. godine.

Vilis je od 2009. godine u braku sa Emom Hening Vilis sa kojm ima dve ćerke, a nedavno su se svi našli pod istim krovom u Deminoj vili tokom izolacije zbog pandemije korona virusa.