Tejlor Svift
Profimedia
Tejlor Svift

Profimedia

Tejlor Svift, Foto: Profimedia

Naime, Stefani je u osmom mesecu trudnoće, a nedavno je ostala bez doma. U isto vreme njen partner je izgubio posao. Srećnu vest Stefani je saznala u bekstejdžu nakon koncerta njene omiljene pevačice u Mančesteru.

- Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam meseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem stanu je zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve - napisala je Stefani čija je majka kontaktirala Tejlor i zamolila je za pomoć. Niko se nije nadao da će pevačica svojoj obožavateljki kupiti kuću.

- Odlučila sam da ti pomognem, kupim kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš da brineš o svemu - rekla joj je Tejlor u garderobi, a Stefani nije mogla da veruje.

- Pružila mi je ruku i podigla me s tla. Baš kao što je činila proteklih 12 godina. Volim je - rekla je potresena Stefani.

Inače, ovo nije prvi put da pevačica pomaže svojim obožavateljima. Već godinama svojim najvećim fanovima šalje čestitke za Božić, nekima je plaćala stipendije za školovanje, a pomagala je i u troškovima bolničkog lečenja.

Komentari (1)

nedjo

08.01.2018 12:50

svaka čast