Silvester i Džeki
Profimedia
Silvester Stalone

Profimedia

Silvester Stalone, Foto: Profimedia

Slavni glumac Silvester Stalone nije odoleo estetskoj hirurgiji. Korak po korak i od sebe je napravio nakazu. Tako bar kažu korisnici društvenih mreža.

U šokantnom izdanju Stalone se nedavno predstavio u Los Anželesu na filmskom debiju svoje ćerke Sistin Stalone. Ipak, glavna tema je bila izgled slavnog glumca koji je preterao sa intervencijama.

PROČITAJTE I:

 

Holivudski glumac je sada već davne 1990. godine izgledao znatno drugačije kada se pojavio u filmu "Assassins - Die Killer". Nakon toga je imao niz korekcija. 

Silvester Stalone

Profimedia

Silvester Stalone, Foto: Profimedia

Stalone se tri puta ženio, sa Dženifer Flavin sa kojom je danas u braku, a bio je oženjen Bridžit Nilsen i Sašom Čak.

Sa Sašom je dobio sina Sejdža koji je preminuo 2012. od srčane bolesti (spekulisalo se da je uzrok bila upotreba nedozvoljenih supstanci.

Sejdž se poput oca bavio glumom, a gledali ste ga pored Silvestera u filmu "Roki V" 1990. godine.

Silvester Stalone

Profimedia

Silvester Stalone, Foto: Profimedia

Brak sa Sašom doneo mu je i sina Serža kojem je u ranom detinjstvu dijagnostikovan autizam. Sa sadašnjom suprugom ima tri ćerke, Sistin, Sofiju i Skarlet.

Isti slučaj je i sa njegovom Džeki Stalone kojoj se koža bukvalno raspada od silnih esetskih operacija. Džeki se danas bavi astrologijom i izgleda jezivo. Za Staloneovu majku se govori da je imala "tonu" estetskih zahvata, a ona je to i priznala. Čak je i sebe, zbog prevelikog broja operacija, nazavala veverica.

Džeki jedino negira da je ikada koristila botoks. Kaže da on nije efikasan. Za razliku od nje, njen sin obožava botoks, a kada su u pitanju operacije, rekao je da ih je imao "nekoliko zbog zdravstvenih problema".

Džeki Stalone

Profimedia

Džeki Stalone, Foto: Profimedia

Džeki koja ume da bude veoma kritična prema radu palstičnih hirurga, priznala je i da je koristila različite hemijske tretmane.

Džeki je veoma teško podnela gubitak unuka i ćerke, glumice Toni Di Alto koju je dobila u vezi sa Entonijem Filitijem. Toni je preminula u 48. od raka jetre nekoliko meseci nakon smrti Sejdža Stalonea.

Džeki Stalone

Profimedia

Džeki Stalone, Foto: Profimedia

Kontroverzna Džeki Stalone iza sebe ima brak sa Stefanom Markusom Levinom i Frenkom Staloneom sa kojim je dobila sinove Silvestera i Frenka.

Džeki Stalone

Profimedia

Džeki Stalone, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)

 

 

 

Komentari (1)

Sojic

21.08.2019 10:57

Ja mislio da mu ovo ćale