JEZIVE FOTKE ZBOG KOJIH IH SVI ŽALE! Svet u šoku gleda Ramba i njegovu majku! Toliko su se UNAKAZILI da će vam pripasti muka! (FOTO)

Silvester Stalone (73) i njegova majka Džeki Stalone (97) sve više liče, ali ne zbog genetike već brojnih plastičnih operacija koje su imali.

Silvester Stalone
Silvester Stalone, Foto: Profimedia

Slavni glumac Silvester Stalone nije odoleo estetskoj hirurgiji. Korak po korak i od sebe je napravio nakazu. Tako bar kažu korisnici društvenih mreža.

U šokantnom izdanju Stalone se nedavno predstavio u Los Anželesu na filmskom debiju svoje ćerke Sistin Stalone. Ipak, glavna tema je bila izgled slavnog glumca koji je preterao sa intervencijama.

 

Holivudski glumac je sada već davne 1990. godine izgledao znatno drugačije kada se pojavio u filmu "Assassins - Die Killer". Nakon toga je imao niz korekcija. 

Silvester Stalone
Silvester Stalone, Foto: Profimedia

Stalone se tri puta ženio, sa Dženifer Flavin sa kojom je danas u braku, a bio je oženjen Bridžit Nilsen i Sašom Čak.

Sa Sašom je dobio sina Sejdža koji je preminuo 2012. od srčane bolesti (spekulisalo se da je uzrok bila upotreba nedozvoljenih supstanci.

OD OPERACIJA NE MOŽE DA TREPNE! Pevačica i učesnica Velikog brata uslikana ispred kluba, a izgledom je ZGROZILA SVE PRISUTNE! Lice joj je UNAKAŽENO! 

Sejdž se poput oca bavio glumom, a gledali ste ga pored Silvestera u filmu "Roki V" 1990. godine.

Silvester Stalone
Silvester Stalone, Foto: Profimedia

Brak sa Sašom doneo mu je i sina Serža kojem je u ranom detinjstvu dijagnostikovan autizam. Sa sadašnjom suprugom ima tri ćerke, Sistin, Sofiju i Skarlet.

Isti slučaj je i sa njegovom Džeki Stalone kojoj se koža bukvalno raspada od silnih esetskih operacija. Džeki se danas bavi astrologijom i izgleda jezivo. Za Staloneovu majku se govori da je imala "tonu" estetskih zahvata, a ona je to i priznala. Čak je i sebe, zbog prevelikog broja operacija, nazavala veverica.

NOVI SKANDAL TRESE PLANETU! Lejdi Gaga UKRALA pesmu anonimnom pevaču pa se njome PROSLAVILA! Moraće da plati MILIONE DOLARA?!

Džeki jedino negira da je ikada koristila botoks. Kaže da on nije efikasan. Za razliku od nje, njen sin obožava botoks, a kada su u pitanju operacije, rekao je da ih je imao "nekoliko zbog zdravstvenih problema".

Džeki Stalone
Džeki Stalone, Foto: Profimedia

Džeki koja ume da bude veoma kritična prema radu palstičnih hirurga, priznala je i da je koristila različite hemijske tretmane.

LICE ĆE JOJ SE USKORO RASPASTI! Čuvena zvezda napravila nakazu od sebe! Poznati hirurg odbio da je ponovo operiše!

Džeki je veoma teško podnela gubitak unuka i ćerke, glumice Toni Di Alto koju je dobila u vezi sa Entonijem Filitijem. Toni je preminula u 48. od raka jetre nekoliko meseci nakon smrti Sejdža Stalonea.

Džeki Stalone
Džeki Stalone, Foto: Profimedia

Kontroverzna Džeki Stalone iza sebe ima brak sa Stefanom Markusom Levinom i Frenkom Staloneom sa kojim je dobila sinove Silvestera i Frenka.

Džeki Stalone
Džeki Stalone, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)

 

 

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Sojic
    21/08/2019 - 10:57
    Ja mislio da mu ovo ćale
UČITAJ JOŠ KOMENTARA