TO NIJE BILO U SCENARIJU Stalone otkrio da je jedva preživeo snimanje filma "Rambo"

Holivudski glumac Silvester Stalone podelio je anegdotu sa snimanja legendarnog filma “Rambo” iz 1982, u kojem je bio glavna zvezda i koautor scenarija.

Silvester Stalone kao Rambo
Silvester Stalone kao Rambo, Foto: Profimedia

Kako se ispostavilo, njegov prepoznatljivi kostim uopšte nije bio uključen u scenario, već je završio u filmu samo zato što je glumcu na setu bilo hladno.

- Ovo ne zna mnogo ljudi, ali u severnoj Kanadi je bilo tek nešto iznad nule i ja nisam bio spreman za to. Zadivljujuće je bilo što sam usred šume pronašao zarđala kolica koja su tamo bila više od 30 godina, a ispod njih se nalazio taj istrunuli komad platna. Uzeo sam nož, isekao rupu i pretvorio ga u pončo, što me je zaista spaslo velike hladnoće i ledene kiše – napisao je glumac i napomenuo da to nije bilo u scenariju.

Silvester Stalone
Silvester Stalone, Foto: Profimedia

"First Blood", kod nas preveden samo kao "Rambo", imao je budžet od 15.000.000 dolara. Ipak, uprkos tome, Stalone u divljini je sam sebi napravio pončo. Osim toga, taj pončo postao je svojevrsni zaštitni znak akcionog junaka koji se, doduše, većinu vremena pojavljuje golog torza.

Taj isti pončo kasnije je na aukciji prodat za 60.000 dolara, piše "Index".

Inače, Stalone, koji je i u 72. godini u sjajnoj formi, još jednom će se naći u ulozi Džona Ramba, čiji se peti nastavak očekuje 2019. godine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi